Voopoo Doric 20 SE

Još 40.00  do besplatne dostave!

20.00 

Baterija 1200mAh
Tank 2ml
Snaga 8-18W
+usb C punjač

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Voopoo Doric 20 SE je predivan mali uređaj koji spaja jednostavno korištenje i izvrsne performanse. 

Reklo bi se:”Mali, ali pali.” 

Sa svojim tankim, cilindričnim oblikom i visokokvalitetnim materijalima, ovaj uređaj oduševljava svojom estetikom. Raspoloživ je u nekoliko boja, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu.

Korištenje uređaja je vrlo jednostavno. Doric 20 SE ima jednostavan mehanizam za paljenje bez pritiska gumba – samo udahnite i uređaj će se aktivirati. Također ima inteligentno prepoznavanje otpora grijača, što omogućuje automatsko podešavanje snage za optimalno iskustvo. 

Unatoč svom kompaktnom dizajnu, Voopoo Doric 20 SE ima ugrađenu bateriju kapaciteta 1200 mAh, koja pruža dovoljno snage za dulje vrijeme korištenja. Također podržava brzo punjenje putem USB-C priključka, tako da se uređaj može brzo napuniti kada je to potrebno.

Što se tiče performansi, Voopoo Doric 20 SE ne razočarava. Uz podršku više sigurnosnih značajki, ovaj uređaj nudi stabilnu i konzistentnu izlaznu snagu, što rezultira obilnom parom i izraženim okusom. Voopoo Doric 20 SE dolazi s priloženim podom zapremnine 2 ml i zamjenjivim grijačima (ITO grijači). Pod je jednostavan za punjenje i zamjenu, a grijači pružaju izvrsnu aromu. 

Voopoo Doric 20 SE će vas impresionirati svojom pouzdanošću i jednostavnošću korištenja.

Možda će vam se također svidjeti…