Innokin Endura APEX

Još 40.00  do besplatne dostave!

34.00 

Baterija 1800mAh
Tank Apex
Usb – C punjač
Dodatni grijač 0.9Ω

Kompatibilan sa grijačima otpora od 0.8 do 1.5 Ω

Očisti

Opis

Innokin je predstavio nasljednika jednog od najpopularnijih početnih modela Endura T20s. Zove se ENDURA APEX i kao što joj ime kaže (apex=vrh) predstavlja sami vrh ponude početnih modela ecigareta. ENDURA APEX je zaista visokokvalitetni i izdržljiv uređaj. Dizajn je elegantan i moderan, a konstrukcija je izrađena od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost.

Baterija je također doživjela nadogradnju, tako da sada ima kapacitet od 1800 mAh što vam osigurava bezbrižno korištenje cijeloga dana. Novost na ovom modelu u odnosu na prethodnika je USB – C ulaz koji će još brže napuniti bateriju kada ju ispraznite. Tu novostima nije kraj, jer je na dno baterije dodan kotačić za regulaciju snage sa dva načina rada. Zeleni je nešto blaži, dok crveni daje maksimalnu snagu. Regulira se jednostavnim pomicanjem kotačića u stranu.

Tank je također prošao evolucijski proces. Dodan je kotačić za kontrolu protoka zraka tako da sada možete birati između zatvorenijeg MTL načina rada (sličnog pušenju klasične cigarete) ili otvorenijeg načina sa više pare. Uz njega su predstavljeni i novi T20s mesh grijači koji će izvući puni potencijal svake arome uz duže trajanje od klasičnih T20s grijača. 

ENDURA APEX je odlična opcija za one koji traže kvalitetan, izdržljiv, pouzdan i elegantan uređaj. Pored toga, sa njime možete regulirati snagu i koristiti različite vrste tekućina, što čini ovaj uređaj vrlo prilagodljivim i fleksibilnim. Kvaliteta izrade i dizajn su izrazito dobri te se ovaj uređaj može preporučiti svima koji žele kvalitetano i elegantno vaping iskustvo.

Prethodnik T20S je bio najprodavaniji model sa najboljim omjerom cijene, kvalitete i dugotrajnosti, a s obzirom na Innokin kvalitetu, ne sumljamo da će i APEX nastaviti istim putem!

Možda će vam se također svidjeti…