Geekvape WENAX Q

Još 40.00  do besplatne dostave!

26.00 

Baterija 1000mAh (High density)
Tank 2ml
Punjač usb – C

 

Očisti

Opis

Geekvape Wenax Q je jedan od najnovijih dodataka Geekvape obitelji vape uređaja i neka vas veličina ne zavara, ovo je sjajan pod uređaj!  Donosi brojne poboljšane značajke u odnosu na prethodnike, nudeći korisnicima izvanredno iskustvo.

Geekvape Wenax Q ima kompaktan i moderan dizajn koji je jednostavan za korištenje i estetski privlačan. Uređaj je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što mu daje osjećaj robusnosti i izdržljivosti. 

Jedna od glavnih prednosti Geekvape Wenax Q je baterija od 1000 mAh. Ova baterija visoke gustoće omogućuje dugotrajno korištenje uređaja bez potrebe za čestim punjenjem. Uz to, uređaj dolazi s USB-C priključkom koji omogućuje iznimno brzo punjenje.

Još jedan impresivan aspekt Geekvape Wenax Q je kvaliteta podova i grijača. Uređaj dolazi s novim poboljšanim podovima zapremine 2ml koji su dizajnirani s tehnologijom protiv curenja (SSS Leak Resistant Tech). To osigurava da ćete uživati u fantastičnoj aromi i dugotrajnosti podova, bez brige o neželjenom curenju tekućine.

Upravljanje Geekvape Wenax Q uređajem je jednostavno i intuitivno. Nema kompliciranih postavki ili podešavanja. Jednostavno uključite uređaj, povucite dah i uživate omiljenoj aromi. Ovo ga čini iznimno pogodnim za nove korisnike koji tek ulaze u svijet vapinga.

Sve u svemu, Geekvape Wenax Q je vrhunski vape uređaj koji donosi brojne značajke i poboljšanja. Kvalitetna baterija, izdržljivi podovi i jednostavno upravljanje čine ga izvrsnom opcijom za sve koji traže kvalitetan, pouzdan i kompaktan vape uređaj. Ako ste u potrazi za vrhunskim iskustvom vapinga u malom pakiranju, Geekvape Wenax Q će vam pružiti sve što vam treba.

Možda će vam se također svidjeti…