Još 40.00  do besplatne dostave!

LUXE XR Max

50.00 

U setu dobivate:
1 x  automatska punjiva baterija (2800 mAh)
2 x LUXE XR pod (DTL+RDL)
2 x rezervni grijač 0.2Ω mesh i 0.4Ω mesh
tip C USB punjač
 
Upute za korištenje
Garantni list

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Jedan od najnovijih i najdojmljivijih vape uređaja na tržištu, Vaporesso Luxe XR Max, nudi vrhunsko iskustvo u atraktivnom i modernom dizajnu. Ovaj uređaj donosi napredne značajke i vrhunsku izvedbu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Dizajn Vaporesso Luxe XR Max uređaja je jednostavno predivan. Elegantne linije, visokokvalitetni materijali i sofisticirani detalji čine ga uređajem koji privlači poglede. Veliki zaslon omogućuje jasno i lako čitanje informacija, kao i jednostavno navigiranje kroz postavke uređaja. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnog stila ili modernog minimalizma, Vaporesso Luxe XR Max će vas oduševiti svojim izgledom.

Jedna od ključnih značajki Vaporesso Luxe XR Max uređaja je njegova snažna baterija kapaciteta čak 2800 mAh. Ova visokokapacitetna baterija omogućuje iznimno dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Možete biti sigurni da će vam uređaj pružiti stabilnu i konzistentnu snagu tijekom cijelog dana. Uz to, Vaporesso Luxe XR Max dolazi s brzim punjenjem putem USB-C priključka, što omogućuje da se uređaj brzo napuni kada je to potrebno.

Performanse Vaporesso Luxe XR Max uređaja su impresivne. Uređaj dolazi s naprednim chipsetom koji pruža visoku snagu i precizno upravljanje temperature. To rezultira izvrsnom reprodukcijom okusa i obilnim parom. Bez obzira preferirate li niske ili visoke snage, Vaporesso Luxe XR Max ima mogućnost prilagodbe snage i temperature kako biste postigli željeno vaping iskustvo.

Dodatna prednost Vaporesso Luxe XR Max uređaja su njegovi podovi i grijači. Podovi imaju zapremninu od 5 ml tekućine, što je izvanredno za dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Grijači su precizno izrađeni i pružaju intenzivnu aromu i glatkoću pare. 

Vaporesso Luxe XR Max je vrhunski vape uređaj koji pruža izvanrednu kombinaciju odličnog dizajna, izvrsnih performansi i naprednih značajki. Velika baterija, napredni chipset, visokokvalitetni podovi i jednostavno upravljanje čine ga nevjerojatnim izborom za sve koji žele najbolje od najboljeg. Ako tražite vaping uređaj koji spaja stil, snagu i funkcionalnost, Vaporesso Luxe XR Max je go to uređaj. 

Možda će vam se također svidjeti…