Hellvape HELL200

Još 40.00  do besplatne dostave!

60.00 

Podesiva snaga: 5 do 200 W
Konektor: 510
Baterija: 2x 18650 (ne dolazi u setu!)
Punjač: USB-C
Kompatibilan sa grijačima od 0.1 do 3.5 Ω

Opis

Mod HELL200 je mod koji ima sve što želite od moćnog moda, plus još nekoliko bonusa. Prvenstveno oduševljava malim dimenzijama za uređaj koji radi s dvije baterije (18650), ali i gotovo nevjerojatno malom težinom. Napravljen je od aluminija koji se koristi u zrakoplovnoj tehnologiji tako da ćete u džepu nositi zaista sposoban mod, iznenađujuće male težine od svega 86 grama bez baterija. S ergonomskim dizajnom mod HELL200 je istovremeno lagan i robusan, a aluminij garantira otpornost na koroziju. 

Ako tražite snagu i izdržljivost HELL200 će vas sigurno zadovoljiti jer je u jednostavan i ergonomičan dizajn zapakirana snaga do 200W. 

HELL200 ima veliki zaslon u boji s 2 gumba za podešavanje te gumb za uključivanje. Podržava nekoliko načina rada uređaja (kontrola temperature, VPC, Bypass) tako da vam daje iznimnu mogućnost prilagodbi osobnim potrebama.Najveća prednost moda s dvije baterije je naravno autonomija. Predlažemo korištenje dvije baterije istog proizvođača, uz punjenje na eksternom punjaču iako sam uređaj ima mogućnost punjenja baterija preko samog moda. 

HELL200 prima tankove do 30mm promjera, a obzirom na velike mogućnosti prilagodbe, što god da stavite na njega – biti ćete oduševljeni! 

Možda će vam se također svidjeti…