Uvjeti poslovanja

Garancije i reklamacije

Na sve setove E-cigareta postoji garancija u trajanju od 3 mjeseca od dana kupnje. Sve proizvode možete reklamirati slanjem proizvoda poštom na našu adresu uz priloženu kopiju garantnog lista i priložene vaše kontakt podatke. Reklamaciju možete napraviti i osobnim dolaskom u naš poslovni prostor u Zagrebu. Ukoliko dođe do kvara nekog od dijelova e-cigarete, ne morate za reklamaciju slati cijeli paket već samo dio koji se pokvario. Reklamirati možete i proizvode koji nisu obuhvaćeni garancijom, ako smatrate da je to opravdano, mi ćemo razmotriti vaš zahtjev i maksimalno Vam izići u susret.

Za proizvode iz naše ponude vrijedi jamstvo u trajanju koje je označeno na Jamstvenom listu određenog proizvoda kojeg ovjerenog dobivate uz proizvod, a koji je izdao ovlašteni uvoznik ili distributer. Kako bi se izbjegli nepotrebni problemi i eventualni nesporazumi, molimo Vas da dobro proučite odredbe na Jamstvenom listu te da se istih pridržavate kod reklamiranja neispravnih uređaja u jamstvenom roku.
Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, ecigarete.hr ne odgovara za nastala oštećenja. Reklamirati neispravan proizvod možete putem kontakt podataka na jamstvenom listu.
Kupac ima pravo na povrat u roku od 14 dana od datuma kupnje. Kupac može birati da li želi povrat novaca ili zamjenu za drugi uređaj. Potrošni materijal, npr. otvorena e-tekućina i/ili korišten grijač, se ne mogu vratiti, i povrat za te artikle nije moguć. Troškove povrata robe snosi kupac.

Dostava

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini s specifikacijom naručenog. Roba se za otpremu priprema isključivo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 08:00 do 14:00 sati. U pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih artikala ne možemo odmah isporučiti u tom slučaju kupac će o tome biti obaviješten prije isporuke robe.

Dostavu robe radi GLS Hrvatska. Pružatelj usluge dostave pošiljke dostavlja isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka ( subote, nedjelje, praznici i blagdani se ne računaju kao radni dani ) u vremenu utvrđenom Općim uvjetima prijevoznika ili drugim internim dokumentima prijevoznika. U pravilu svi poslani paketi/raspoloživa roba sa centralnog skladišta isporučuju se unutar 24 sati ( 1  radni dan ) do 48 sati ( 2 radna dana ) od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika pružatelja dostave pošiljaka. Nadalje, rokovi isporuke naručene raspoložive robe za neke od HR otoka ne podliježu 24 satnom vremenu isporuke od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika tvrtke GLS Croatia d.o.o.  te variraju od otoka do otoka, pa će tako pakete GLS prijevoznik isporučivati jednom tjedno ili više puta tjedno, a na otoke gdje GLS prijevoznik ne može isporučiti robu, organizirati će HP ( Hrvatsku poštu ) koja će tada u ime GLS-a isporučiti robu. Uvjeti vrijede za dostavu unutar Hrvatske. Za cijene slanja u inozemstvo, kontaktirajte nas na mail info@ecigarete.hr 

Cijene dostave: Ukoliko je narudžba veća od 40€, troškove slanja ne plaćate. Za narudžbe do 40€, cijena dostave je 3,50€. 

Poduzeće GLS Croatia d.o.o. na svojim web stranicama omogućava praćenje pošiljke uz pomoć Track&Trace usluge. Track&Trace omogućuje pošiljatelju i primatelju da u svakom trenutku dobiju relevantnu informaciju o tome gdje se nalazi pošiljka i što se s njome događa. Nakon narudžbe za prijevoz paketa primatelja putem e-mail-a obavještavamo da će paket biti uručen sljedećeg radnog dana, adresi dostave i eventualnom iznosu pouzeća. Drugu e-mail poruku šaljemo ujutro na dan dostave, sa 3-satnim vremenskim intervalom očekivanog vremena dostave. Nakon neuspjelog pokušaja dostave primatelj dobiva obavijest za naredni pokušaj dostave.

ISPORUKA IZVAN HRVATSKE: dostavu robe radi Hrvatska Pošta d.d. Cijena dostave varira ovisno u koju državu se šalje, te se odnosi na pakete težine do 1 kg. Za teže pakete, zadržavamo pravo promjene cijena. Za dostavu u inozemstvo, nije moguća opcija plaćanja prilikom preuzimanja. Za više informacija o općim uvjetima i rokovima isporuke: www.posta.hr. 


Načini plaćanja

Načini plaćanja Web shop:

1. POUZEĆEM: kupac naručenu robu plaća prilikom dostave.

2. T-COM PAYWAY: kupac naručenu robu plaća debitnim i kreditnim karticama služeći se T-com PayWay sustavom kartične internet naplate narudžbe. Jednokratno plaćanje sa slijedećim debitnim i kreditnim karticama: Maestro, Master Card, Visa i Diners. Obročno plaćanje 2-6 rata slijedećim karticama: Diners i debitne MBnet kartice (Erste&Steiermärkische Bank d.d., Istarska kreditna banka Umag d.d., Kent banka, Agram banka d.d., Slatinska banka d.d.).

 

3. UPLATOM NA RAČUN: kupac naručenu robu plaća prema primljenoj ponudi.


Izjava o sigurnosti:

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).


Uvjeti i odredbe

Narudžbom proizvoda prihvaćate ove uvjete korištenja. Kupac može postati samo punoljetna osoba (+18 god.). Sve cijene sadrže PDV i izražene su u EUR i informativno u HRK.

Sva plaćanja izvršit će se u eurima. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti se iznos pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj mrežnoj stranici.
Sva plaćanja izvršit će se u hrvatskoj valuti, euru. 

Ova stranica služi kao besplatni informativni portal i servis za narudžbu proizvoda. Ecigarete.hr zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta, te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. 

Navedene maloprodajne cijene vrijede isključivo za kupnju proizvoda putem Internet trgovine i mogu se razlikovati od maloprodajnih cijena u trgovini.
 
Fotografije, tekstovi, te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti ecigarete.hr. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete.