Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

0800 66 00 66

Uvjeti poslovanja

Garancije i reklamacije

Na sve setove E-cigareta postoji garancija u trajanju od 3 mjeseca od dana kupnje. Sve proizvode možete reklamirati slanjem proizvoda poštom na našu adresu uz priloženu kopiju garantnog lista i priložene vaše kontakt podatke. Reklamaciju možete napraviti i osobnim dolaskom u naš poslovni prostor u Zagrebu. Ukoliko dođe do kvara nekog od dijelova e-cigarete, ne morate za reklamaciju slati cijeli paket već samo dio koji se pokvario. Reklamirati možete i proizvode koji nisu obuhvaćeni garancijom, ako smatrate da je to opravdano, mi ćemo razmotriti vaš zahtjev i maksimalno Vam izići u susret.

Za proizvode iz naše ponude vrijedi jamstvo u trajanju koje je označeno na Jamstvenom listu određenog proizvoda kojeg ovjerenog dobivate uz proizvod, a koji je izdao ovlašteni uvoznik ili distributer. Kako bi se izbjegli nepotrebni problemi i eventualni nesporazumi, molimo Vas da dobro proučite odredbe na Jamstvenom listu te da se istih pridržavate kod reklamiranja neispravnih uređaja u jamstvenom roku.
Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, ecigarete.hr ne odgovara za nastala oštećenja. Reklamirati neispravan proizvod možete putem kontakt podataka na jamstvenom listu.

Dostava

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini s specifikacijom naručenog. Roba se za otpremu priprema isključivo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 08:00 do 14:00 sati. U pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih artikala ne možemo odmah isporučiti u tom slučaju kupac će o tome biti obaviješten prije isporuke robe.

Dostavu robe radi Hrvatska Pošta, krajnji rok isporuke je 5 radnih dana od datuma slanja pošiljke. Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke, plaćate poštaru. Ukoliko Vas poštar ne nađe na kućnoj adresi, ostavlja Obavijest o primitku pošiljke i u roku od 5 radnih dana ste obavezni na pošti preuzeti svoju pošiljku.

Cijene dostave: Ukoliko je narudžba veća od 300kn, troškove slanja ne plaćate. Za narudžbe između 150 – 300kn, dostavu plaćanje 10kn. Za narudžbe manje od 300kn, troškove slanja plaćate 20kn. Kod plaćanja pouzećem, na svaku dostavu Hrvatska pošta naplati dodatno 3.6% (minimalno 9kn) od ukupne vrijednosti pošiljke Hrvatskoj pošti za uslugu dostave novca.


Načini plaćanja

Načini plaćanja Web shop:

1. POUZEĆEM: kupac naručenu robu plaća prilikom dostave.

2. T-COM PAYWAY: kupac naručenu robu plaća debitnim i kreditnim karticama služeći se T-com PayWay sustavom kartične internet naplate narudžbe, jednokratno plaćanje sa slijedećim debitnim i kreditnim karticama: Maestro, Master Card, Visa i Diners.

3. UPLATOM NA RAČUN: kupac naručenu robu plaća prema primljenoj ponudi.


Izjava o sigurnosti:

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).


Uvjeti i odredbe

Narudžbom proizvoda prihvaćate ove uvjete korištenja. Kupac može postati samo punoljetna osoba (+18 god.). Sve cijene sadrže PDV i izražene su u HRK ili samo informativno u EUR ili USD.

Ova stranica služi kao besplatni informativni portal i servis za narudžbu proizvoda. Ecigarete.hr zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta, te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.

Fotografije, tekstovi, te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti ecigarete.hr. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete.