*START PAKET – LUXE XR*

Još 40.00  do besplatne dostave!

53.00 

  • Komplet ecigareta LUXE XR
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Novi frajer je u gradu – LUXE XR najnovija je verzija hvaljenog LUXE uređaja. Ukoliko vam je bitno da uređaj nosi sa sobom WOW efekt ne trebate tražiti dalje. Male dimenzije, futuristički prozirni dizajn s vidljivom elektronikom, ali i velika količina snage zadovoljit će i početnike i iskusnije korisnike. Korisnici ovog modela oduševljeno nam javljaju kako im ukupna potrošnja sa grijačima i tekućinama ne prelazi jedan euro (€) dnevno! Diskretno LED osvjetljenje prikazuje status napunjenosti baterije i idealno se uklapa u kompletan izgled modela.  

S LUXE XR-om se nećete trebati brinuti oko trajanja baterije jer će vam 1500 mAh biti dovoljno za korištenje tijekom čitavog dana, a ukoliko se isprazni, USB-C će uređaj u potpunosti napuniti unutar 2 sata. Tank je zapremine 5ml pa neće biti prečestog dopunjavanja kao kod sličnih uređaja, a koristi standardne i vrlo dobre GTX grijače. Ovi grijači su već neko vrijeme prisutni na tržištu i korisnici su vrlo zadovoljni sa aromom i količinom pare koju proizvode. GTX grijači su manjih otpora, MESH izvedba, pa su preporučljivi za korisnike koji vole jači osjećaj pušenja, ili slatkastije arome. Zamjena grijača je jednostavna i dobro objašnjena u uputama, a uvijek možete zatražiti i dodatan savjet od nas na besplatni info telefon 0800 66 00 66. 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje (uz bateriju i grijače). Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…