Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Vaporesso GEN 80S

37.00  (278.78 kn)

Podesiva snaga: 5 do 80 W
Konektor: 510
Baterija: 1x 18650 (ne dolazi u setu!)
Punjač: USB-C

Očisti

Opis

Vaporesso GEN 80S, zasigurno jedan od najlakših uređaja koje smo imali prilike držati u ruci, čak i kada se ubaci baterija (18650). Ali ne onako ne kvalitetno lagan, već čvrst, kvalitetan i tvrd a opet lagan! Odličan nastavak u novijoj GEN seriji Vaporesso uređaja.
Veličinom spada u manje uređaje, iako ga pogoni vanjska baterija. Vratašca baterije su bočni poklopac, koji se jednostavno skida, a drže ga čvrsti magneti i savršeno sjeda na svoju poziciju. Nema zveckanja i klapanja, sve je čvrsto na mjestu. Ekran je jasan, sa glavnom informacijom poprilično veliko i svijetlo napisanom na solidnom 0.96″ TFT ekranu u boji. Iako boje ekrana nije moguće mjenjati, ova koju su postavili izgleda vrlo dobro i neće dosaditi ni nakon nekog vremena korištenja uređaja.
Konektor je standardni 510, i na uređaj možete komotno staviti čak i veće tankove, a snaga je podesiva od 5 do 80W. Uređaj ima većinu standardnih načina rada, a dobro je napomenuti da ne podržava temperaturnu kontrolu! Osim tog detalja, naći ćete sve ostalo što vam je potrebno za kvalitetno i fino podešavanje uređaja prema grijaču i izvlačenje onih najfinijih nota iz vaših omiljenih aroma.
GEN serija standardno dolazi u nekoliko prekrasnih boja, a ovdje posebno ističemo rozu sa zlatnim efektom, koja na dnevnom svijetlu izgleda fantastično.

Možda će vam se također svidjeti…