pod tank LUXE XR

Još 40.00  do besplatne dostave!

3.50 

zamjenski tank za uređaj LUXE XR

MTL – uži protok zraka
(preporuka za duhanske arome)

RDL – širi protok zraka
(preporuka za slatke arome)

grijač je potrebno naručiti zasebno!

Očisti

Opis

DTL – stil vapinga izravno u pluća

DTL je stil vapinga koji najčešće koriste iskusni vaperi. Za prijelazne pušače, isprva se čini kao potpuno stran način udisanja. Međutim, to je u biti ista stvar koju radimo kada normalno dišemo. Za postizanje izravnog vapinga u pluća morate polako i ravnomjerno uvlačiti paru izravno u pluća – učinkovito zaobilazeći usta.

MTL – stil vapinga od usta do pluća

Započnimo sa stilom vapinga koji najviše odgovara pušenju, budući da je to stil koji će većina početnika vapera usvojiti kada se prebace sa zapaljivih cigareta na e-cigarete. Ključna razlika između MTL vapinga i pušenja cigareta je duljina ‘izvlačenja’. Kad pušimo cigaretu, skloni smo kratkom, oštrom povlačenju u usta. Kod vapinga preporučuje se duže, glatko i postojano uvlačenje za maksimalnu isporuku okusa i zadovoljenje žudnje. Kao i kod pušenja, para u ustima se zatim udiše u pluća što omogućuje uvlačenje zraka u isto vrijeme. Zatim izdahnete.

 

RDL – stil vapinga s ograničenim izravnim plućima

RDL ili RDTL je relativno nov termin za vaping. Ova nova kratica za vaping označava ograničena izravna pluća i postaje sve popularnija među vejperima – osobito onima koji vape dulje vrijeme. Ovaj stil vapinga smatra se središnjom točkom između MTL-a i DTL-a, ali stvarna tehnika udisanja mnogo više nalikuje DTL vapingu. Razlika je u količini protoka zraka. Kada vapite u RDL stilu, udišete DTL, ali zatvarate većinu (ili sav) protok zraka. Ovo nudi DTL vaperima bolju isporuku okusa, a MTL vaperima više proizvodnje oblaka. Njegova popularnost raste jer se smatra najboljim od oba svijeta.

Možda će vam se također svidjeti…