Još 40.00  do besplatne dostave!

Vaporesso LUXE XR

44.00 

U setu dobivate:
1 x  automatska punjiva baterija (1500 mAh)
2 x LUXE XR pod (MTL+RDL)
2 x rezervni grijač 0.4Ω mesh i 0.8Ω mesh
tip C USB punjač
 
Upute za korištenje
Garantni list

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

LUXE XR je novija verzija LUXE uređaja. LUXE je svojim malim dimenzijama i velikim kapacitetom baterije osvojio srca mnogih “praktičnih” korisnika. Sa baterijom od 1500mAh  bezbrižno možete koristiti uređaj cijeli dan, a ako pofali baterije, usb-C će napuniti uređaj unutar 1-2 sata. Tank je zapremnine 5ml, pa neće biti prečestog dopunjavanja kao kod sličnih uređaja, a koristi standardne i vrlo dobre GTX grijače. Ovi grijači su već neko vrijeme prisutni na tržištu i korisnici su vrlo zadovoljni sa aromom i količinom pare koju proizvode. GTX grijači su manjih otpora, MESH izvedba, pa su preporučljivi za korisnike koji vole jači osjećaj pušenja, ili slatkastije arome.

Sam dizajn LUXE XR je nešto novo i vrlo upečatljivo. Kučište je prozirno pa kompletan uređaj izgleda futuristički sa vidljivom elektronikom, a diskretno postavljeno LED osvjetljenje prikazuje status baterije prilikom korištenja i vrlo dobro upotpunjuje kompletan izgled.
Dakle, osim vrlo dobrih karakteristika i odličnog dizajna, LUXE XR daje i provjereno dobar osjećaj parenja. Svakako preporučamo!

Možda će vam se također svidjeti…