Dovpo SPECTRE 100W

Još 40.00  do besplatne dostave!

55.00 

Podesiva snaga: 5 do 100 W
Konektor: 510
Baterija: 1x 21700/18650 (ne dolazi u setu!)
Punjač: USB-C

Opis

Mod Sceptre 100W od Dovpo-a je moćan i višenamjenski mod koji pruža vrhunske performanse upakirane u kvalitetno kučište. Sa svojim sofisticiranim dizajnom, naprednim značajkama i iznimnom snagom, ovaj mod je idealan za one koji žele prilagodljivost i izvrsno iskustvo.

Dizajn mod-a Sceptre 100W je izuzetno elegantan i ergonomski. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj mod ima profinjeni izgled i udoban osjećaj u ruci. Veliki zaslon na prednjoj strani prikazuje sve potrebne informacije o radu uređaja, uključujući snagu, otpor, način rada i razinu baterije.

Uređaj je kompatibilan sa 18650 i 21700 baterijama. Baterije nisu uključene u komplet i kupuju se zasebno. (potražite ih ovdje)

Jedna od glavnih prednosti mod-a Sceptre 100W je njegova snažna izlazna snaga od 100W. To omogućuje prilagodbu snage prema preferencijama i omogućuje korištenje širokog raspona grijača i tankova. Bez obzira jeste li ljubitelj niskih ili visokih snaga, ovaj mod će zadovoljiti vaše potrebe.

Mod Sceptre 100W podržava i razne sigurnosne značajke, uključujući zaštitu od pregrijavanja, zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od niske razine baterije i zaštitu od obrnutog polariteta.

Ukratko, mod Sceptre 100W od Dovpo je vrhunski uređaj koji pruža veliku mogućnost presonalizacije vape iskustva i izvrsne performanse. Velika snaga, prilagodljivost, sigurnosne značajke i kompatibilnost čine ga idealnim izborom za korisnike koji žele vrhunsko iskustvo.

Možda će vam se također svidjeti…