Još 40.00  do besplatne dostave!

Voopoo ARGUS MT

60.00 

U setu dolazi

uređaj ARGUS MT
kabel USB-C

Upute za korištenje
Garancija

Opis

Specifikacije
Baterija 3000mAh
Snaga 5 do 100W
Konektor 510
Način rada Smart, RBA, TURBO, VW, TC…

ARGUS MT je odličan uređaj sa konkretnom baterijom od 3000mAh, za cijelodnevno korištenje. Puni se USB-C kabelom, i podržava brzo punjenje od 3A. Uređaj je robustan, kvalitetne izrade i odlično leži u ruci prilikom korištenja. Prihvat sa stražnje strane je presvučen kožom, a sam uređaj je rađen sa IP68 standardom, dakle otporan na vlagu, prašinu i udarce. Konektor je standardni 510, a bez problema možete staviti atomizere do 26mm bez virenja sa strane. ARGUS MT pogoni Gene TT 2.0 čip, koji između ostaloga ima i SMART način rada koji automatski prilagođava snagu uređaja prema spojenom grijaču. Svakako zgodan dodatak za sve početnike u svijetu pare, ali i za naprednije korisnike koji često mjenjaju tankove, da izbjegnu potencijalno krive postavke i nepotrebno oštećivanje grijača.
Na prvi dodir, prekidači su fino responzivni, nema zapinjanja i dobro su pozicionirani na uređaj. Na samom dnu zaslona postoji i prekidač za zaključavanje uređaja, a sa stražnje strane postavljen je i diskretan držač za vezicu, što je zgodan dodatak za sve koji svoje svakodnevne poslove ne mogu zamisliti bez ecigarete. Otvor za punjenje je zaštićen “vratašcima” što je odlično u smislu zaštite od ulaska prašine.
Sve u svemu, vrlo dobar uređaj, namjenjen za cijelodnevno korištenje u prijateljskim i malo manje prijateljskim uvjetima.

Možda će vam se također svidjeti…