Dovpo ODIN V2 mini

Još 40.00  do besplatne dostave!

95.00 

Podesiva snaga: 5 do 100 W
Konektor: 510
Baterija: 1x 21700/18650 (ne dolazi u setu!)
1x adapter za 18650 bateriju uključen
Punjač: USB-C
Kompatibilan sa grijačima od 0.07 do 3.5 Ω

Opis

Nakon ODIN V2 dolazi nam i ODIN V2 mini.. Jednako atraktivan i prekrasan uređaj, ali ovoga puta u verziji sa jednom baterijom. Podržava bateriju 21700 ili 18650(sa adapterom). Baterije nisu uključene u set!
Uz sve standardne opcije podešavanja ( VV, VW, TC, Bypass,…) glavna značajka ovog uređaja je u njegovoj težini. Izuzetno lagan uređaj, čak i sa umetnutom baterijom. Odlično leži u ruci, i unatoč svojoj “lakoći” vrlo kvallitetan i čvrst uređaj. To su postigli tako što je kompletan uređaj napravljen od jednog “bloka” aluminija. Poklopac baterije je magnetni i baterije se umeću vrlo lako sa bočne strane uređaja. Meni je intuitivan i lako se njime kreće pomoću 3 tipke smještene sa prednje strane uređaja, a ugrađeni chipset je odličan i vrlo dobro odrađuje posao sa većinom klasičnih i RTA tankova koje smo imali prilike testirati na njemu. Dodatno, tu je i opcija odabira nekoliko boja prikaza na ekranu.
Pitanje koje se postavlja je logično: Da li ovaj mod opravdava svoju cijenu? E sad, kako se radi o suradnji poznatog vapera i 2 vape kompanije, jedan dio cijene svakako nosi i taj dio, ALI, sam uređaj, način izrade i fini detalji na njemu definitivno opravdavaju ovaj drugi, veći dio cijene. Kako se radi o verziji 2, postoji puno iskustava korisnika koji su izuzetno zadovoljni sa verzijom 1 i jednostavno je pretpostaviti da će isto biti i sa ODIN V2. Zasigurno model koji ćete zadovoljno koristiti dugi niz godina i zapravo, odlično osvježenje u moru “novih” modova koji se razlikuju samo u dizajnu i pakiranju, a zapravo su rezultat hiperprodukcije i natjecanja raznih kompanija tko će izbaciti više modova u što kraćem vremenu. Sa ODIN V2 mini, definitivno dobivate nešto novo!

Možda će vam se također svidjeti…