Još 40.00  do besplatne dostave!

*START PAKET – ZELOS 3*

74.00 

  • Komplet ecigareta ZELOS 3
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Želite prestati pušiti, prijeći na ecigaretu i odlučni ste uzeti nešto moćno? Aspire ZELOS 3 u kombinaciji sa NAUTILUS 3 tankom idealan je set za one koji ipak žele malo više od ecigarete. Uz standardno podešavanje snage, dostupne su i opcije podešavanja voltaže, temperature, kao i TCR i bypass (za one naprednije). Pritiskom na + i glavni prekidač zajedno ulazi se u meni na kojem su dostupne sve opcije, a zanimljivost je i mogućnost podešavanja boje zaslona. Iako moćan, potrošnja korisnika koji su u prosjeku pušili kutiju cigareta dnevno, uz njega ne bi trebala biti veća od jednog eura (€) dnevno zajedno sa grijačima i tekućinama.   
 

Odlična baterija od 3200mAh garantira cjelodnevno korištenje, a uz brzi USB-C punjač bateriju ćete u potpunosti napuniti unutar nešto više od jednog sata. Uređaj ima i glavni ON/OFF prekidač na dnu, pa ga je moguće i potpuno ugasiti i time spriječiti neželjeno trošenje baterije ako se ne koristi neko duže vrijeme.  

 

Tank NAUTILUS 3 koristi standardne NAUTILUS grijače koji dolaze u nekoliko jačina (0,3 Ω do 1,8 Ω) tako da sa jednim uređajem možete isprobati nekoliko načina parenja. Promjenjivi protok zraka koji se nalazi na samom tanku ipak je namijenjen prvenstveno MTL načinu korištenja (najsličniji pušenju klasičnih cigareta). 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje (uz bateriju i grijač). Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…