Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Innokin COOLFIRE Z60

60.00  (452.07 kn)

Podesiva snaga od 6 do 60 W
Standardni 510 navoj
Baterija 2500 mAh
Tip C punjač

Tank ZLIDE TOP
+ rezervni grijač 0.3Ω
+ rezervno staklo
+ rezervni usnik
+ rezervne gumice

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Innokin je ovo ljeto očito proveo u unapređivanju svojih najuspješnih modela, pa je tako nakon SCEPTRE-a došao na red i COOLFIRE Z60. Z60 je nasljednik ne toliko starijeg Z50 modela, koji se sa Zlide tankom pokazao kao odličan set za početak parenja. Z60 je jednostavan uređaj sa ugrađenom baterijom od 2500mAh. Baterija na dnu ima ON/OFF prekidač, što je dosta korisno za neka duža putovanja, ili ako se uređaj ne koristi neko vrijeme. U svakodnevnom korištenju, ovu funkciju nećete pretjerano koristiti, jer se baterija u STAND BY modu ne troši. Dakle, nema potrebe da svaki puta gasite i palite uređaj između korištenja. Tipke za podešavanje smještene su logično i na prvi dojam kvaliteta izrade je na višem nivou nego kod prethodnika. Uređaj lijepo leži u ruci i nije prevelik što je svakako prednost za početnike koji obično ne žele neku “ciglu” za koju treba “oružani list”.
Najzanimljiviji dio ovog kompleta je svakako ZLIDE TOP tank. Također unaprijeđena verzija izuzetno popularnog i ZLIDE tanka. Novitet je da je regulacija protoka zraka smještena sa gornje strane, odmah ispod pomičnog poklopca vrlo jednostavno punjenje tekućinom. Uz ZLIDE TOP u ovom kompletu dobivate i stakalce veće zapremnine, što je odlična vijest za sve koji žele što manje “zezancije” kroz dan.
Pušač od kutije dnevno u prosjeku, sa ovim uređajem se ne mora brinuti za trajanje baterije tokom cijelog dana, a provjereni ZLIDE tank i grijači zasigurno će pružiti odlučan i zadovoljavajući osjećaj pušenja. Preporuka!

Možda će vam se također svidjeti…