Geekvape OBELISK 65 FC

Još 40.00  do besplatne dostave!

Akcija!

70.00  52.00 

Baterija 2200mAh
Tank veliki
Snaga 65W
VW/TC/Bypass/Smart/..

+rezervni grijač
+usb C punjač
+alatić za zamjenu grijača

Očisti

Opis

Geekvape je definitivno pogodio odličan uređaj sa sve početnike sa svojim WENAX modelom. Ovaj noviji model OBELISK 65 FC je opet nešto idealno pogođeno, ali ovaj puta ciljana publika su svi, od početnika do naprednijih korisnika. Ovaj uređaj ima odličnu bateriju za svoju veličinu (2200mAh) i veliki kapacitet tanka, te time osigurava bezbrižno korištenje tokom cijelog dana.

OBELISK 65 FC ima sve što Vam treba. Ako ste početnik, tu je SMART način rada, koji automatski očitava grijač i podešava uređaj kako bi spriječio pregrijavanje ili zagoreni okus, a ako ste napredniji korisnik, ova mala stvarčica ima sve standardne (VW/TC/VPC/Bypass) načine rada. Osim toga, ima i mogućnost punjenja drugih uređaja preko ecigarete (ako ste slučajno pri kraju sa mobitelom ili kamerom ili…, jednostavno uštekajte u OBELISK i napunite za tih još par ključnih trenutaka)

Snaga je podesiva od 5 do 65W, baterija je 2x 1100mAh ugrađena (2200 ukupno), i podržava brzo 2A usb-C punjenje ili još brže 3A usb-C punjenje ako imate odgovarajući strujni adapter.
Regulacija protoka zraka je smještena na tanku sa gornje strane, što minimizira mogućnost curenja. Protok zraka je prilično velik, a i grijači iz AEGIS BOOST B serije su više orijentirani DL i RDL načinu rada, tako da vjerujemo da će svi ljubitelji slatkih i desertnih tekućina svakako uključiti ovog mališana u neizostavan dio svog asortimana.

Sve u svemu, od izgleda i dizajna, do funkcionalnosti i opcija, vrlo solidan uređaj koji će svakako zadovoljiti svog vlasnika.

Možda će vam se također svidjeti…