Innokin COOLFIRE Z80 + Zenith II tank

Još 40.00  do besplatne dostave!

65.00 

Podesiva snaga od 6 do 80 W

Standardni 510 navoj

Tank ZENITH 2
+ rezervni grijač 0.3Ω
+ rezervno staklo
+ rezervni usnik
+ rezervne gumice

Tip C punjač

1x 18650 baterija – ne dolazi u setu!

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

COOLFIRE Z80, kao i SENSIS, ima ugrađenu tzv. četvrtu generaciju tehnologije u parenju. Osim standardnog podešavanja snage, Z80 sa tehnologijom izmjenične struje nudi nekoliko načina rada koji osiguravaju duži vijek grijača i bolji okus kod svakog uvlačenja.
FØ način rada, koji izmjeničnom strujom stvara frekvenciju koja “trese” grijač cijelo vrijeme dok uvlačite. To spriječava pretjerano nakupljanje tekućine na grijaču i time se postiže bolji okus i duži vijek trajanja grijača. Frekvenciju si možete podesiti sami, ovisno o tipu grijača koji koristite, a prema iskustvu iz faze ranog testiranja, ovime čak možete naglasiti određene note u tekućinama i time dobiti još bolji okus. Osim toga, postoji i REFRESH način rada, gdje sami možete, u bilo kojem trenutku osvježiti svoj grijač. Ova tehnologija radi sa svim grijačim, čak i rta/rda tankovima, tako da niste ograničeni samo na tankove sa gotovim grijačima!
U setu dolazi i nova verzija popularnog Zenith tanka, koja ima jednostavniji način punjenja sa gornje strane i novi raspored rupica za protok zraka. Protok zraka je ovoga puta napravljen tako da imate opciju od uskog MTL načina do skroz otvorenog DL načina pa uz širok spektar Z grijača možete sa jednim tankom i jednim uređajem isprobati sve!

Baterija je eksterna 18650 (nije uključena u set!), a punjenje je preko usb tipa C, što znači sigurnije i brže punjenje.
Iako, za punjenje eksternih baterija preporučamo zasebni punjač!

Sve u svemu, pregršt novotarija i svakako odličan uređaj kako za početnike, tako i za prekaljene lovce na oblake i najskrivenije note u omiljenim tekućinama.

I još jedna super stvar, iz pakiranja je potpuno izbačena plastika, tako da je sve 100% biorazgradivo!

Možda će vam se također svidjeti…