Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn do besplatne dostave!

Aspire BP80

299.00 Kn

Podesiva snaga od 1 do 80 W
Baterija 2500 mAh
Tip C punjač

Tank BP 80
+ rezervni grijač 0.6Ω mesh

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Novitet iz Aspire-a. Pod mod BP80. Pod mod znači da ima nekoliko prednosti pod uređaja (veličina, jednostavnost..) i nekoliko prednosti mod uređaja (mogućnost podešavanja, veća snaga..)

Ima ugrađenu bateriju od 2500mAh, što je dostatno za cijeli dan korištenja, a puni se usb-C punjačem unutar sat vremena. Snaga na uređaju je podesiva od 1 do 80W, što znači da bez problema pogoni sve predviđene grijače, ali nema standardni prihvat, što Vas ograničava na korištenje isključivo BP80 tanka i pripadajućih grijača. Na sreću, grijača ima u svim jačinama, tako u setu dolazi 0.17Ω i 0.6Ω a naknadno možete nabaviti i 0.3Ω i 1.0Ω.
Uređaj ima regulaciju protoka zraka, ali prema našem testiranju, bolje radi u RDL ili DL načinu parenja (dakle, veći oblaci i više arome)

Sam uređaj je solidno napravljen, a uz veliki pregledan zaslon, specifičnost ovog uređaja je što su tipke za podešavanje smještene bočno, pa je smanjena mogućnost slučajnog podešavanja. Vrlo dobro “leži” u ruci, i dimenzijama spada u srednje velike uređaje. Svakako vrlo dobar uređaj za dnevne izlete kada Vam je prostor u džepu ograničen, a ne želite se odreći dobrog osjećaja parenja i velikih oblaka.

Možda će vam se također svidjeti…