Cthulhu AIO BOX

Još 40.00  do besplatne dostave!

109.00 

U setu dolazi:
Uređaj AIO BOX
Detaljniji popis dijelova u opisu niže

5-60W
1x 18650 baterija (nije uključena)

Upute za korištenje
Garancija

Očisti

Opis

Kompletan popis dijelova:
Uređaj AIO BOX
510 Adapter za BORO tank
Adapter za korištenje Nautilus grijača u Boro tanku
Usb – C kablić
Alatić za zamjenu grijača
Rezervna gumica za tank
Rezervne gumice i šerafići
4x pinovi za protok zraka u različitim veličinama

AIO BOX od Cthulhua je jedan prekrasan mali uređaj i odličan set za sve ljubitelje kompaktnih uređaja za parenje. AIO BOX koristi BORO tankove, koji imaju mogućnost ugradnje vlastitih grijača, ali u ovom kompletu, kao vrlo koristan bonus, dobivate i BORO adapter za Nautilus grijače. Dakle, ako se u nekom trenutku odlučite da samoizrada grijača ipak nije za vas, ugradnjom nautilus adaptera sa istim uređajem prelazite iz naprednijeg modela ecigareta u jedan klasični sistem sa zamjenom gotovih grijača. Dodatna pozitivna stvar je što su Nautilus grijači jedni od boljih MTL grijača na tržištu i već dugi niz godina zadovoljavaju širok spektar korisnika.
Sam uređaj pogoni jedna 18650 baterija, što znači bezbrižno korištenje tokom cijelog dana u MTL režimu parenja. Snaga se može podešavati od 5 do 60W, što osigurava da uređaj možete fino podesiti prema svom stilu parenja.
Što se dizajna tiče, slika govori više od 1000 riječi.. Prekrasan minimalistički dizajn, veličinom prihvatljiv za svačiji džep, sa jednim prozorčićem za provjeru stanja tekućine i protok zraka.
Dugotrajna prisutnost AIO BOX modela na tržištu svakako govori u prilog da su korisnici prepoznali sve prednosti i širok spektar mogućnosti koje ovaj model nudi. Svaki pravi ljubitelj vape opreme, svakako bi trebao imati jedan BORO sistem u svojoj kolekciji, a AIO BOX je definitivno naša preporuka.

Možda će vam se također svidjeti…