Voopoo DRAG X PLUS pro

Još 40.00  do besplatne dostave!

44.00 

U setu dolazi

uređaj DRAG X PLUS PRO
adapter za 18650 baterije
kabel USB-C

Upute za korištenje
Garancija

Očisti

Opis

Specifikacije
Baterija 21700/18650  (ne dolazi u setu!)
Snaga 5 do 100W
Konektor 510
Način rada Smart, RBA

DRAG X PLUS “professional edition” je vjerojatno najmanji uređaj sa 21700 baterijom.Dakle, malen uređaj sa puno baterije 🙂
Dizajn je jednostavan i praktičan, a uređaj dobro leži u ruci i očekivano je lagan. Iako nudi samo dvije opcije rada RBA i SMART, za početnike je to sasvim dovoljno. RBA je zapravo manualno podešavanje prema vlastitim željama, i u tom načinu rada uređaj ostaje na podešenoj postavki bez obzira koji grijač spojite, dok SMART način automatski podešava snagu uređaja ovisno o spojenom grijaču i time spriječava da dođe do oštećivanja grijača prilikom spajanja novog grijača ili nekog drugog tanka na uređaj. I u SMART načinu rada možete manualno podesiti snagu, ali kada spojite novi grijač, on će automatski odabrati optimalnu snagu za spojeni grijač. Jako zgodna opcija za početnike koji još uvijek testiraju različite grijače i češće mjenjaju tankove.
DRAG X PLUS pogoni jedna 21700 baterija, a uz uređaj dobivate i adapter za 18650 bateriju. Punjenje je moguće preko uređaja sa standardnim usb – C kabelom 5V/2A, iako eksterne baterije uvijek preporučamo puniti preko zasebnog punjača.
Konektor je standardni 510, a širina prihvata je do 26mm. Sasvim dovoljno čak i za tankove sa većim kapacitetom.
Zaslon je prilično informativan sa svim potrebnim i manje potrebnim detaljima: status baterije, način rada, podešena snaga, broj udaha, otpor trenutno spojenog grijača, trajanje posljednjeg udaha i grafički prikaz trajanja udaha. Iako je to puno informacija, uspjeli su ih posložiti da izgledaju vrlo dobro. Osim toga moguće je kombinacijom glavne tipke i “plus” tipke zaključati uređaj, ili kombinacijom glavne tipke i “minus” tipke resetirati broj udaha.

Vrlo jednostavan, sa puno informacija ali bez previše opcija, i zapravo je odmah jasno da mu je dizajn tj. veličina glavna prednost. Ako tražite solidan uređaj manjih dimenzija i dobrih karakteristika, onda je DRAG X PLUS svakako za Vas.

Možda će vam se također svidjeti…