Crystal

Još 7.40  do besplatne dostave!

7.70 

Jednokratna ecigareta
Jačina nikotina: 20mg (nicsalt)
Broj udaha: 600
Dostupne arome: 

Fresh mojito
Watermelon strawberry bubblegum
Bluebery peach ice
Strawberry blast 
Cherry ice
Pink Lemonade
Bull ice
Mango ice

 

 

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Budite spremni na instant osvježavajuće iskustvo s novosti u našoj ponudi – Crystal jednokratne električke cigarete. Jednostavne, praktične i odmah spremne za upotrebu. Ono što posebno možemo istaknuti kod jednokratnih ecigareta Crystal – daju zaista fantastičnu aromu koji god okus odabrali, a posebno oduševljavaju ljubitelje hladila (cooling efekt). Jednostavno udahnite i uređaj se automatski aktivira. Ne postoji prekidač, punjač ili problemi sa ulijevanjem tekućine, što ju čini vrlo pogodnom za one koji žele brzo, lako i praktično zadovoljiti svoju želju za nikotinom. 

Prednost korištenja jednokratnih električnih cigareta je u tome što će vašem organizmu zadovoljiti potrebe za nikotinom bez mogućih zdravstvenih rizika koje se javljaju kod konzumiranja duhanskih cigareta. 

Uz Crystal električnu cigaretu, možete uživati u širokom izboru aroma koje će ispuniti vaša čula i zadovoljiti vaše potrebe. Svako korištenje može biti jedinstveno iskustvo zahvaljujući raznim okusima koje nudimo, a svaki će vas oduševiti osvježavajućim cooling efektom.  

 

Možda će vam se također svidjeti…