Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Crystal

7.70  (58.02 kn)

Jednokratna ecigareta
Jačina nikotina: 20mg (nicsalt)
Broj udaha: 600
Dostupne arome: 

Fresh mojito
Cola ice
Watermelon strawberry bubblegum
Bluebery peach ice
Strawberry blast
Sour apple blueberry
Lemon lime 
Cherry ice
Pink Lemonade
Peach ice

Očisti

Opis

Budite spremni na instant osvježavajuće iskustvo s novosti u našoj ponudi – Crystal jednokratne električke cigarete. Jednostavne, praktične i odmah spremne za upotrebu. Ono što posebno možemo istaknuti kod jednokratnih ecigareta Crystal – daju zaista fantastičnu aromu koji god okus odabrali, a posebno oduševljavaju ljubitelje hladila (cooling efekt). Jednostavno udahnite i uređaj se automatski aktivira. Ne postoji prekidač, punjač ili problemi sa ulijevanjem tekućine, što ju čini vrlo pogodnom za one koji žele brzo, lako i praktično zadovoljiti svoju želju za nikotinom. 

Prednost korištenja jednokratnih električnih cigareta je u tome što će vašem organizmu zadovoljiti potrebe za nikotinom bez mogućih zdravstvenih rizika koje se javljaju kod konzumiranja duhanskih cigareta. 

Uz Crystal električnu cigaretu, možete uživati u širokom izboru aroma koje će ispuniti vaša čula i zadovoljiti vaše potrebe. Svako korištenje može biti jedinstveno iskustvo zahvaljujući raznim okusima koje nudimo, a svaki će vas oduševiti osvježavajućim cooling efektom.  

 

Možda će vam se također svidjeti…