Voopoo ARGUS XT

Još 40.00  do besplatne dostave!

61.00 

U setu dolazi

uređaj ARGUS XT
adapter za 18650 baterije
kabel USB-C

Upute za korištenje
Garancija

Opis

Specifikacije
Baterija 21700/18650  (ne dolazi u setu!)
Snaga 5 do 100W
Konektor 510
Način rada Smart, RBA, TURBO, VW, TC…

ARGUS XT od Voopooa je robustan radni stroj, sa nekoliko zgodnih detalja. No krenimo redom. Uređaj se pogodni jednom baterijom 21700 ili 18650 sa adapterom (uključen u kompletu). Iako je preporučljivo eksterne baterije uvijek puniti na zasebnom punjaču, na uređaju postoji opcija punjenja usb – C kabelom i to brzim 3A punjačem. ARGUS XT koristi Gene TT 2.0 čip, koji između ostaloga, ima i SMART način rada koji automatski prilagođava snagu uređaja prema spojenom grijaču. Svakako zgodan dodatak za sve početnike u svijetu pare, ali i za naprednije korisnike koji često mjenjaju tankove, da izbjegnu potencijalno krive postavke i nepotrebno oštećivanje grijača. Uz standardne tipke (plus, minus i “fire” gumb) na uređaju se nalazi i prekidač sa 3 pozicije: potpuno otključan, djelomično zaključan i potpuno zaključan uređaj. Kod djelomično zaključanog uređaja moguće je koristiti “fire” gumb, ali nije moguće koristiti opcije podešavanja. Kod potpuno zaključanog uređaja, sve tipke su neaktivne, ali uređaj nije ugašen, pa ga prilikom ponovne upotrebe ne treba paliti sa 5 pritisaka na glavni prekidač, već se jednostavnim pomakom prekidača otključa i odmah je spreman za korištenje.
Konektor je standardni 510 i bez problema možete na njega staviti bilo koji tank, a sa snagom između 5 i 100W vjerujemo da će zadovoljiti većinu korisnika. Na uređaj možete komotno staviti tankove do 26mm širine.
Još jedan zgodan dodatak je i diskretan držač za vezicu, postavljen sa stražnje strane. A svakako je prednost i IP68 standard koji osigurava da je uređaj otporan na udarce, prašinu i vlagu. Do određene mjere, naravno.
Čak i sa umetnutom baterijom uređaj je lagan i vrlo dobro leži u ruci.

Možda će vam se također svidjeti…