Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Akcija!

Innokin KLYPSE

17.00  (128.09 kn) 14.00  (105.48 kn)

Baterija 700mAh
Tank 2ml
Punjač usb-C

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

KLYPSE je, više-manje, odgovor na sva pitanja početnika u svijetu ecigareta. Vrlo jednostavan za korištenje, malen, praktičan, i prekrasan uređaj.
No krenimo redom:
Baterija je solidnih 700mAh za uređaj ove veličine. To znači da će pušači od cca kutije na dan, sa ovim uređajem imati sigurnih pola dana korištenja. Puni se usb C punjačem, i unutar sat vremena je ponovno spremna za korištenje. Baterija se aktivira udisanjem, te nema nikakvih dodatnih gumbića ili podešavanja.
Tank je standardnih 2ml, “kockastog” oblika, sa dosta širokim ali plosnatim usnikom. Bez obzira na to, vrlo lijepo leži na usnama i ugodan je za korištenje. Grijač je otpora 0.8Ω “superb mesh”, što osigurava vrlo dobar osjećaj pušenja i optimalnu količinu pare i arome za početnike.
Dizajn je ono na što su u Innokinu najviše pazili. Odličan detalj na ovom uređaju je poklopac usnika, koji se drži na mjestu pomoću snažnih magneta. Prilikom korištenja, poklopac možete prebaciti sa donje strane uređaja i sigurni ste da ga neće izgubiti. Stavljanjem poklopca preko usnika, bezbrižno možete nositi KLYPSE u džepu i sigurni ste da nikakve mucice i sitnice neće ući u otvor za parenje. Osim ovog vrlo korisnog detalja, sam dizajn uređaja je moderan i vrlo lijepo leži u ruci prilikom korištenja. Odabir boja je također vrlo dobar, a izbor je sveden na suptilne ali prekrasne boje za svačiji ukus.

Sve u svemu, s obzirom na kvalitetu uređaja koje Innokin proizvodi, dugu prisutnost na tržištu i odličnu korisničku podršku, sa ovim uređajem sigurno nećete pogriješiti. Bez obzira bio to Vaš prvi “vape” ili još jedan od uređaja koje “morate” imati u svojoj kolekciji.

Možda će vam se također svidjeti…