Još 40.00  do besplatne dostave!

Innokin SCEPTRE 2

27.00 

U setu dobivate:
1 x  automatska punjiva baterija (1400 mAh)
2 x sceptre grijač
(1 ugrađeni + 1 rezervni)
USB-C punjač
 
Upute za korištenje
Garantni list
 

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

SCEPTRE 2 je dugoočekivani nasljednik jednog od najprodavanijih modela iz Innokina. Na prvi dojam, uređaj je mrvicu teži i odaje dojam kvalitetnije izrade. Karakteristike su ostale iste uz nekoliko “popravaka” u odnosu na original. Tako je sada otvor za regulaciju zraka smješten sa bočne strane tanka i dostupan je bez vađenja tanka iz uređaja. Zamjena grijača je jednostavnija, pa u odnosu na vađenje cijelog donjeg dijela tanka kod originala, kod SCEPTRE 2 se vadi samo grijač. Malo je nespretno što je grijač dodatno ušerafljen u mali prsten (kao na modelu SENSIS), pa morate biti koncentrirani da taj dio ne izgubite. Grijači su isti kao kod originala. Osim toga, dizajn je također nešto izmjenjen, pa je tipka za podešavanje smještena sa prednje strane uređaja. 
Uređaj se aktivira automatski prilikom uvlačenja, a moguće je podesiti 2 načina rada (jači i slabiji). Sa prednje strane nalaze se diskretno smješteni LED indikatori koje ne primjećujete dok se uređaj ne koristi, a prilikom korištenja, ti indikatori vam pokazuju način rada i status baterije.
Sve u svemu, SCPETRE grijači su se pokazali kao vrlo dobri za MTL stil parenja i imaju vjernu publiku širom svijeta, a sam SCEPTRE 2 ostavlja dojam nešto kvalitetnije izrade nego original pa vjerujemo da će biti jednako, ako ne i uspješniji od svog prethodnika.

Možda će vam se također svidjeti…