Voopoo DRAG M100s

Još 40.00  do besplatne dostave!

51.00 

U setu dolazi

uređaj DRAG M100S
adapter za 18650 baterije
kabel USB-C

Upute za korištenje
Garancija

Opis

Voopoo Drag M100s je izvanredan mod koji kombinira snažne performanse, robustnu izradu i moderni dizajn. Dizajn Voopoo Drag M100s uređaja je elegantan i privlačan, a materijali korišteni u izradi garantiraju kvatitetu. Ergonomski oblikovan, udobno se uklapa u vašu ruku, omogućavajući vam ugodno korištenje tijekom cijelog dana. 

Voopoo Drag M100s dolazi s naprednim GENE.FAN 2.0 čipsetom, koji pruža precizno upravljanje snagom i brzo aktiviranje uređaja. Možete prilagoditi snagu uređaja u rasponu od 5W do 100W, omogućavajući vam da prilagodite svoje vaping iskustvo prema svojim preferencijama. Također, mod podržava različite načine rada poput promjenjive snage, promjenjive temperature i TCR moda, pružajući vam više opcija za prilagodbu vaping iskustva. Kompatibilan je s baterijama 21700 i 18650 (kupuju se zasebno)

Voopoo Drag M100s također ima intuitivno sučelje s zaslonom koje prikazuje sve važne informacije na jasan i čitljiv način. Možete lako pratiti postavke uređaja, snagu, otpor, baterijski status i druge informacije koje su vam potrebne za optimiziranje vašeg vaping iskustva.

Mod također ima i niz zaštita ugrađenih u svoj čipset, uključujući zaštitu od prekomjernog punjenja, zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od pregrijavanja i druge, osiguravajući vam sigurno i pouzdano korištenje.

Sveukupno, Voopoo Drag M100s je izvanredan mod koji spaja snagu, izdržljivost i estetiku. 

Možda će vam se također svidjeti…