Još 40.00  do besplatne dostave!

Aspire VILTER

18.50 

Baterija 450mAh
Tank 2ml

+2x rezervni filter
+usb c punjač

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Kao odgovor na sve veću prisutnost IQOS-a na tržištu, Aspire je napravio VILTER. Elektronsku cigaretu onako kako treba biti, bez katrana, bez gorenja ili “zagrijavanja” duhana, i daleko ekonomičniju. Posebnost VILTER ecigarete je u mekanom filteru čime vrlo vjerno dočarava klasično pušenje, ali naravno, bez svih već poznatih štetnosti klasične cigarete. VILTER ima tank od 2 ml u koji možete staviti etekućinu po izboru. Bilo koja tekućina za “klasične” ecigarete može se koristiti i u VILTER tanku, ali nije na odmet napomenuti da je ovaj uređaj namjenjen korisnicima koji žele što vjerniji osjećaj pušenja, pa je tako preporuka da se ipak fokusirate na duhanske okuse, a voćne i desertne probate u nekim drugim modelima ecigareta.
Vrlo uzak protok zraka i već spomenuti filter, zaista pružaju najsličniji doživljaj klasičnom pušenju i stoga je ovaj uređaj svakako vrlo dobar odabir za početnike.

VILTER je uređaj malih dimenzija, pa je tako i opremljen baterijom od “samo” 450mAh, što znači nekih 4-5 sati aktivnog korištenja, ali se puni klasičnim usb – C kabelom, i potpuno je napunjen unutar sat vremena. Tank je zapremnine 2ml, što je ekvivalent nekih cca 10-tak klasičnih cigareta. Okus i jačina tekućine se mogu birati, ali kod ovog uređaja preporučamo duhanske okuse jačine 12mg nikotina. Uređaj je vrlo jednostavan za korištenje, pa tako nema zamjene grijača i žica i ostaloga, već se jednostavno mjenja cijeli tank nakon nekih cca 2 tjedna kada intenzitet pare i arome padne.

VILTER je već postao vrlo popularan početni uređaj koji i najokorjelije pušače ne ostavlja ravnodušnima. Svakako vrijedi isprobati!

Možda će vam se također svidjeti…