Aspire HURACAN EX

Još 40.00  do besplatne dostave!

65.00 

Podesiva snaga od 5 do 100 W
Standardni 510 navoj
Baterija 18650 (nije uključena u cijenu)
Tip C punjač

Tank HURACAN
+ rezervni grijač 0.17Ω
+ rezervno staklo
+ rezervne gumice

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

HURACAN EX iz Aspirea je noviji model na tragu vrlo popularnog Zelosa. Za razliku od Zelosa, koji je bio uparen sa NAUTILUS tankom i pretežito namjenjen MTL korisnicima, sa ovim uređajem odlučili su upariti tank HURACAN koji koristi BP grijače koji su vrlo dobri u DL načinu parenja.
HURACAN EX podržava jednu eksternu bateriju 18650, i isporučuje od 5 do 100W snage. Uz to, tu su svi klasični načini rada Voltaža, BYPASS, TC… Prihvat je standardni 510, tako da sa modom možete upariti bilo koji omiljeni tank. Sam uređaj je vrlo lagan i odlično leži u ruci, a dimenzijama spada u manje uređaje na tržištu (u svom rangu).
Na način podešavanja se treba malo priviknuti jer nije klasični ulazak u meni, već se kombinacijom tipaka “glavna tipka i + tipka zajedno” aktivira podešavanje načina rada, a na zaslonu je jedina promjena što glavna postavka krene blinkati. Tipkama + i – se bira način rada, a dugim pritiskom na glavnu tipku se potvrđuje željeni način rada. Podešavanje snage se radi slično, ali nakon “ulaska” u meni sa glavnom tipkom i + tipkom treba još jednom pritisnuti glavnu tipku da krene blinkati podešena snaga. Nakon toga se ponovo + i – tipkama podešava željena snaga. Malo se treba naviknuti, ali barem je sigurno da nećete slučajno u džepu promjeniti neku postavku. A da bi se to dodatno osiguralo, pritiskom na “+ i – tipku” zajedno moguće je zaključati + i – tipke prilikom korištenja, dok glavni prekidač za parenje ostaje aktivan. Uz to, ispod zaslona je smješten i ON/OFF prekidač koji u potpunosti gasi uređaj u slučaju da želite biti sigurni da se ništa neće aktivirati u torbi ili džepu prilikom nošenja.
Tank HURACAN ima kapacitet od 6ml i radi sa provjereno dobrim BP grijačima. Namjenjen je DL korisnicima, puni se jednostavno sa gornje strane, odvrtanjem cijelog poklopca, pa je punjenje tekućine bezbrižno, bez obzira na veličinu bočice koju koristite. Protok zraka je također pametno smješten sa gornje strane i tank zapravo neodoljivo podsjeća na jedan od najpopularnijih modela ZEUS od Geekvapea.
Sve u svemu, vrlo pametno osmišljen set, koji pruža širok spektar mogućnosti sa standardno vrlo kvalitetnom izradom i atraktivnim dizajnom.

Možda će vam se također svidjeti…