Još 40.00  do besplatne dostave!

Eleaf ISTICK PICO PLUS

32.00 

Podesiva snaga: 1 do 75 W
Konektor: 510
Baterija: 1x 18650 (nije uključena)
Punjač: USB-C
Opcije: W / V / TC

Očisti

Opis

Vrlo dobro poznati Eleaf ISTICK PICO PLUS uređaj je vrlo kompaktan i jednostavan mali uređaj za velike stvari. Pogoni ga jedna 18650 baterija, koja se umeće sa gornje strane uređaja i čak “viri” izvan samog kučišta. Ovo virenje je praktično riješeno sa poklopcem baterije koji odlično sjeda i čvrsto drži bateriju na mjestu bez ikakvog zveckanja. Uređaj je malen, ali odlično sjeda u ruku i položaj glavne tipke je savršeno pogođen. Tipke za podešavanje se nalaze sa donje strane, a sa opcijom zaključavanja, sigurni ste da neće doći do slučajnog podešavanja bez vašeg znanja.
Konektor na PICO PLUS je standardni 510, ali zbog položaja baterije, na njega je moguće staviti tankove samo do 25mm širine (sa ravnim staklom!). Pošto ga pogoni jedna baterija, preporučamo ga za MTL stil parenja, a većina takvih tankova će bez problema stati na njega.
Iako se baterije preporuča puniti odvojeno, PICO PLUS ima usb-C ulaz za 2A brzo punjenje, pa u slučaju nužde bateriju možete napuniti i preko uređaja.
Osim standardnih načina rada, prednost kod PICO PLUS je “dry proof” način rada koji posebno pazi na SS316 grijače. Promjenom temperature grijača, uređaj detektira da u tanku nema tekućine i spriječava nepotrebno zagrijavanje na suho i time čuva vaš grijač.
Sve u svemu, odlično dizajniran i praktičan uređaj koji u svojim inačicama već nekoliko godina bez problema nalazi svoje sigurno mjesto na tržištu.

Možda će vam se također svidjeti…