RTA KYLIN MINI 2

Još 40.00  do besplatne dostave!

38.00 

U setu dolazi:
KYLIN MINI 2
rezervno staklo
rezervne gumice
rezervni šerafići
alatić za pripremu grijača
1x gotovi fused clapton 0.3Ω grijač

Opis

Tank KYLIN MINI 2 je jedan od onih koje ili obožavate ili izbjegavate. Mrvicu kompleksnija pozicija grijača mogla bi praviti probleme početnicima prilikom instalacije grijača i provlačenja pamuka, ali uz nekoliko pogledanih you tube recenzija, savladat ćete to za čas. Za uzvrat, dobivate odličan tank čija aroma je upravo onako kako ste se nadali. Inovativna pozicija protoka zraka prema grijaču pruža odličan osjećaj prilikom uvlačenja i minimizira mogućnost “dry hita”. Regulacija protoka zraka nalazi se sa gornje strane, i sastoji se od “mreže” sa 21 rupicom postavljenom u 3 reda, što osigurava da će svatko pronaći idealan protok zraka koji mu odgovara. Tank se puni odvrtanjem poklopca i ima dovoljno mjesta za bočice svih veličina.

 

Korisni pojmovi:

RTA – rebuildable tank atomizer – atomizer za samoizradu grijača sa tankom za tekućinu
RDA – rebuildable dripping atomizer – atomizer za samoizradu grijača u koji se kapa etekućina (nema tank)

DL ili DTL – direct (to) lung – način parenja prilikom kojeg se para uvlači direktno u pluća, obično na snagama od 30W-100W ili više, ovisno o grijaču. Kako se pari na većoj snazi, proizvodi više pare i daje izraženije slatke, voćne i desertne arome. Obično DL atomizeri imaju i veće otvore za protok zraka radi lakšeg udisanja takve količine pare
MTL – mouth to lung – način parenja prilikom kojeg se vjernije simulira klasično pušenje, tj. para se uvlači u usta pa onda u pluća. Protok zraka je na ovakvim atomizerima manji, pa je i količina pare u većini slučajeva manja. MTL atomizeri se obično koriste na snagama od 10-20W, i većinom su namjenjeni etekućinama sa duhanskim okusima, koji daju bolju aromu na manjim snagama.
RDL – restricted direct lung – nešto između DL i MTL načina, tj. protok zraka je nešto veći nego na MTL, ali koriste manje snage nego DL.

SS316, Ni, Ti, KA … – oznake za različite vrste žica koje se koriste u izradi grijača. Najčešće su KA, tj. kantal i Ni, tj. nikl-krom koji se koriste na klasičnim uređajima sa regulacijom snage u vatima (W). SS316, Ti i još nekoliko vrsta su žice koje imaju mogućnost regulacije temperaturom TC ili TCR (različiti materijali imaju različiti temperaturni koeficjent otpora, tj. otpor žice se mjenja sa temperaturom)
Clapton – fused, triple fused, alien… – vrsta grijača gdje je obično više žica posloženo u jedan grijač Glavna prednost ovakvih grijača je što su površinom veći pa zagrijavaju više vate i proizvode više pare. O okusima i aromama se može raspravljati, ali kako se clapton grijač sastoji od više žica koje se zagrijavaju na sličnim, ali ne istim temperaturama, dobije se više različitih nota iz jedne tekućine nego npr na klasičnoj kantal žici. Napraviti vlastiti clapton grijač nije jednostavno, ali kada uspijete, i on daje dobar okus, vaš status u vape svijetu je na novom nivou. Srećom, možete nabaviti i gotovi clapton grijač i isprobati prednosti ili nedostatke u odnosu na klasične grijače.

Možda će vam se također svidjeti…