RTA Dead Rabbit MTL

Još 40.00  do besplatne dostave!

33.00 

U setu dolazi:

Dead Rabbit MTL RTA
Torbica sa rezervnim priborom
rezervno staklo (4ml)
rezervne gumice
rezervni šerafići
rezervni usnik
0.7Ω Ni80 Clapton grijač
1x “vezica” pamuka

Opis

Napokon je stigao! Atomizer za samoizradu grijača za MTL (mouth to lung) način korištenja vape uređaja. Dead Rabbit MTL RTA je teško dovoljno nahvaliti. Ovaj tank je pravo čudo i pruža zaista vrhunsko iskustvo.

Prvo će vas osvojiti na izgled. 

Svaka linija je pažljivo osmišljena, a kvaliteta materijala oduzima dah. Čim ga uzmete u ruke, znat ćete da držite iznimno kvalitetan proizvod.

Osim toga, iznimno je praktičan. Sistem punjenja s vrha omogućuje brzo i čisto punjenje tanka, što znači da nema kapljanja ili curenja tekućine. Kapacitet spremika je 2 ml, s time da u setu dolazi i rezervno staklo kojim kapacitet tanka možete povećati na 4ml. 

Aroma je posebna priča. Dead Rabbit MTL RTA tank će zaista iz svake arome izvući apsolutni maksimum. Tank ima mogućnost podešavanja protoka zraka, tako da vrlo jednostavno možete zavrtiti prsten za protok zraka i uživati u više ili manje “otpora”. Zamjena grijača i izgradnja zavojnica je brza i bezbolna. Tank dolazi s priborom i alatom za izgradnju, a osjećaj kada postavite svoju prvu zavojnicu je jednostavno neopisiv!

Ako tražite vrhunsko vape iskustvo, a preferirate MTL način parenja, Dead Rabbit MTL RTA je tank za vas. 

Možda će vam se također svidjeti…