Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

RTA KYLIN M

38.00  (286.31 kn)

U setu dolazi:
rezervno staklo
mini križni odvijač i alata za „izradu“ mesh grijača
rezervne gumice
rezervni šerafići
adapter za usnik 810>510
4x gotovi mesh grijač
2x pamuk vezice

2 na zalihi

Opis

Specifikacije
Gornja regulacija protoka zraka
Gornje punjenje tekućinom
Kapacitet – veliki
Veličina – ɸ24mm
Konektor – 510
Usnik – 810
Baza – mesh coil

KYLIN M atomizer za samoizradu mesh grijača. Mesh je novi pristup u zagrijavanju pamuka jer svojom većom površinom zagrijavaju više pamuka i samim time stvaraju više pare u manje vremena. Instalacija mesh grijača je izuzetno jednostavna, a za savršen oblik grijača u setu dobivate i praktičan alat. Punjenje i regulacija protoka zraka nalaze se sa gornje strane atomizera, tako da je bilo kakvo curenje izbjegnuto, a za savršen okus i obilje pare preporučamo da pogledate i neki od videa koji prikazuju kako točno pozicionirati pamuk u grijač. Kod mesh grijača ide nešto više pamuka, pa je svakako dobro uvažiti neke preporuke kod slaganja, ali svi ljubitelji odličnog okusa i DL načina parenja, sigurno neće pogriješiti nabavom ovog atomizera. U setu dolaze i rezervni mesh grijači i pamuk, tako da Vam je za početak potrebna samo još omiljena tekućina!

Izrada i korištenje vlastitih grijača može Vam dugoročno uštedjeti novac, ali preporuča se samo naprednijim korisnicima sa osnovnim znanjem u elektronici. Noviji uređaji imaju ugrađene zaštite od kratkog spoja i potencijalnih grešaka kod izrade grijača, ali svakako preporučamo da dobro proučite što i kako raditi prije nego se upustite u izradu vlastitih grijača.

Korisni pojmovi:

RTA – rebuildable tank atomizer – atomizer za samoizradu grijača sa tankom za tekućinu
RDA – rebuildable dripping atomizer – atomizer za samoizradu grijača u koji se kapa etekućina (nema tank)

DL ili DTL – direct (to) lung – način parenja prilikom kojeg se para uvlači direktno u pluća, obično na snagama od 30W-100W ili više, ovisno o grijaču. Kako se pari na većoj snazi, proizvodi više pare i daje izraženije slatke, voćne i desertne arome. Obično DL atomizeri imaju i veće otvore za protok zraka radi lakšeg udisanja takve količine pare
MTL – mouth to lung – način parenja prilikom kojeg se vjernije simulira klasično pušenje, tj. para se uvlači u usta pa onda u pluća. Protok zraka je na ovakvim atomizerima manji, pa je i količina pare u većini slučajeva manja. MTL atomizeri se obično koriste na snagama od 10-20W, i većinom su namjenjeni etekućinama sa duhanskim okusima, koji daju bolju aromu na manjim snagama.
RDL – restricted direct lung – nešto između DL i MTL načina, tj. protok zraka je nešto veći nego na MTL, ali koriste manje snage nego DL.

SS316, Ni, Ti, KA … – oznake za različite vrste žica koje se koriste u izradi grijača. Najčešće su KA, tj. kantal i Ni, tj. nikl-krom koji se koriste na klasičnim uređajima sa regulacijom snage u vatima (W).  SS316, Ti i još nekoliko vrsta su žice koje imaju mogućnost regulacije temperaturom TC ili TCR (različiti materijali imaju različiti temperaturni koeficjent otpora, tj. otpor žice se mjenja sa temperaturom) 
Clapton – fused, triple fused, alien… – vrsta grijača gdje je obično više žica posloženo u jedan grijač Glavna prednost ovakvih grijača je što su površinom veći pa zagrijavaju više vate i proizvode više pare. O okusima i aromama se može raspravljati, ali kako se clapton grijač sastoji od više žica koje se zagrijavaju na sličnim, ali ne istim temperaturama, dobije se više različitih nota iz jedne tekućine nego npr na klasičnoj kantal žici. Napraviti vlastiti clapton grijač nije jednostavno, ali kada uspijete, i on daje dobar okus, vaš status u vape svijetu je na novom nivou. Srećom, možete nabaviti i gotovi clapton grijač i isprobati prednosti ili nedostatke u odnosu na klasične grijače.