Vaporesso GTX GO40

Još 40.00  do besplatne dostave!

30.00 

U setu dobivate:
1x GTX GO 40 baterija (1500 mAh)
1x GTX Pod 22 (3,5 ml)
1x GTX grijač mesh 0,6 ohma
1x Type-C USB kabel
 
Upute za korištenje
Garantni list

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Vaporesso nas je iznenadio novim modelom stilu olovke, GTX GO ima magnetski GTX POD (22mm širok)  sa novim poboljšanim sustavom punjenja Top-Fill, čineći proces ponovnog punjenja lakim i bez nereda. Zajedno sa SSS Leak Resistant tehnologijom, zaključava vašu etekućinu unutra i smanjuje rizik curenja na minimum.

GTX GO podržava cijelu seriju GTX grijača. Ima lako podesivi protok zraka i ugrađenu bateriju od 1500 mAh te maksimalnom snagom od 80 W s mogućnostima brzog punjenja TYPE-C, GTX GO pruža potpuno iskustvo vapinga.

Vaporesso ima reputaciju dizajnera pouzdanih i elegantnih uređaja. Vaporesso GTX GO 40 izgleda slično mnogim drugim vape-ovima u stilu olovke, klasičnog cilindričnog oblika i male veličine. Ima samo jednu tipku kao i USB C priključak. Izvana je nevjerojatno uglađen i nenametljiv, što dodatno doprinosi njegovoj prirodi prilagođenoj korisniku.

Ovaj uređaj je diskretan i pogodan za džep. Čini se čvrstim za držanje i ima dobro uravnoteženu težinu, ali još uvijek zadržava dobru razinu kvalitete izrade. Nipošto se ne čini jeftinim ili uobičajenim.
Jedan gumb za paljenje sa strane koristi se za vape i također vam omogućuje da uključite ili isključite uređaj pritiskom pet puta. Pritisnite tipku tri puta i možete kružiti kroz tri različite postavke snage: crvena – niska, plava-srednja i zelena-visoka, sve označeno LED svjetlom iza tipke za paljenje.

Može se brzo puniti putem USB-C od jednog ampera, a vijek trajanja baterije označen je LED svjetlima iza gumba za paljenje, zelenim (70-100%), plavim (30-70%) i crvenim (0-30%).

Protok zraka lako se podešava rotiranjem poda i ovaj komplet izvrsno funkcionira za sve vrste udisaja, od super-tijesnog MTL-a do relativno labavog DTL-a.

Pod je također vrlo jednostavan za punjenje. Gornji dio se otpušta odvrtanjem u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, otkrivajući mali gumeni otvor za punjenje koji odlično sprječava curenje. 

Karakteristike:

Dimenzije: 22 x 110,3 mm
Izlazna snaga: 5-40W
Izlazni napon: 0-4V
Raspon otpora: 0,2-2 ohma
Kapacitet baterije: Ugrađena 1500mAh
Punjenje: DC 5V/1A, Type-C

 

Možda će vam se također svidjeti…