Vaporesso XROS 4

Još 40.00  do besplatne dostave!

31.00 

1 x Vaporesso XROS 4 uređaj (integrirana baterija 1000 mAh)
1 x XROS V2 Pod – 0,4Ω (ohm) 
1 x XROS Pod – 0,6Ω (ohm) 
1 x USB Type-C kabel za punjenje
Korisnički priručnik (eng)
Jamstveni list

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Predstavljamo XROS 4, pomno izrađen s jednodijelnim dizajnom od aluminijske legure. Opremljen baterijom od 1000 mAh, ovaj model osigurava dugotrajne performanse. Punjenje je lako uz USB-C kabel za punjenje, što vam omogućuje brzo i praktično punjenje. U setu su priložena dva XROS pod tank otpora 0.4Ω i 0.6Ω .  Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji COREX 2.0, možete očekivati intenzivan okus i dulji životni vijek vaših pod tankova. Štoviše, ovaj se komplet može pohvaliti kompatibilnošću sa svim podovima serije XROS, što korisnicima daje svestranost i jednostavnost korištenja. Podešavanje protoka zraka je lako s kliznim gumbom koji se nalazi na prednjoj strani, što vam omogućuje prebacivanje između MTL (usta u pluća) i RDL (ograničeno izravno u pluća) stilova parenja.

Vaporesso XROS 4 sadrži mali zaslon s gumbom za paljenje, koji vam omogućuje da prilagodite svoju snagu između 3 unaprijed postavljene postavke: niske, srednje i visoke (iako ga Vaporesso reklamira kao jak, jači i najjači). Vaše trenutne postavke snage označene su malim simbolima plamena na zaslonu. Pri velikoj snazi, sve 3 ikone će biti osvijetljene. 

Vape se aktivira i tipkom i inhalacijom, tako da možete pariti pritiskom na tipku ili jednostavno udisanjem.  Kada završite s udahom, svjetlo će prijeći iz duginog spektra i svijetliti ili zeleno, plavo ili crveno, pokazujući trenutnu razinu baterije. Također će prikazati ikonu lokota ako je gumb zaključan.

Jedna od najpraktičnijih stvari kod ovog sučelja je da se gumb može zaključati. U suštini, možete postaviti svoju razinu snage, zaključati gumb i nikada više ne dodirivati ​​postavke. 

Sve u svemu, cijela XROS kolekcija se pokazala odličnom i ne sumnjamo da će i najnoviji model ostvariti ista visoka očekivanja.

Značajke:

Za MTL & RDTL vaping
1000mAh baterija
2A USB Type-C za brzo punjenje
Aktivacija pritiskom gumba i aktivacija udisajem
Izlazna snaga: 11-30W
Podesivi protok zraka
Dimenzije: 120.8 mm x 24 mm x 14 mm

 

Možda će vam se također svidjeti…