*START PAKET – Z60*

Još 40.00  do besplatne dostave!

69.00 

  • Komplet ecigareta COOLFIRE Z60
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Innokin COOLFIRE Z60 je ecigareta s kojom ne možete pogriješiti. Pokriva sve bitne potrebe velike većine korisnika, bilo da je riječ o početnicima ili iskusnim korisnicima ecigareta. Riječ je o unaprijeđenoj verziji dokazane COOLFIRE Z50 serije. Možemo reći da su u Innokinu s ovim modelom nadmašili sami sebe. Iznimna kvaliteta izrade, jednostavnost i funkcionalnost upakirani su u uređaj koji lijepo leži u ruci i nije prevelik što je svakako prednost za početnike koji obično ne žele neku “ciglu” za koju treba “oružani list”. 

 

Uređaj dolazi sa ugrađenom baterijom od 2500 mAh pa se ne morate bojati da ćete tokom dana ostati bez napona čak ni ako Hrvatska nogometna reprezentacija igra produžetke. Baterija na dnu ima ON/OFF prekidač, što je dosta korisno za neka duža putovanja, ili ako se uređaj ne koristi neko vrijeme. U svakodnevnom korištenju, ovu funkciju nećete pretjerano koristiti, jer se baterija u STAND BY modu ne troši. Dakle, nema potrebe da svaki puta gasite i palite uređaj između korištenja. 

 
Najzanimljiviji dio ovog kompleta je svakako ZLIDE TOP tank. Također unaprijeđena verzija izuzetno popularnog ZLIDE tanka. Novitet je da je regulacija protoka zraka smještena sa gornje strane, odmah ispod pomičnog poklopca vrlo jednostavno punjenje tekućinom. Uz ZLIDE TOP u ovom kompletu dobivate i stakalce veće zapremnine, što je odlična vijest za sve koji žele što manje “zezancije” kroz dan. Grijači Z serije nude velku mogućnost prilagodbe osobnim preferencijama jer dolaze u rasponu od 0,3 Ω do 1,6 Ω te će sigurno pružiti odlučan i zadovoljavajući osjećaj parenja.  

 
Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje (uz bateriju i grijač). Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…