Još 40.00  do besplatne dostave!

Steam Crave Meson AIO

106.00 

U setu dolazi:
Uređaj MESON AIO
Detaljniji popis dijelova u opisu niže

5-100W
1x 21700/18650 baterija (nije uključena)

Upute za korištenje
Garancija

*na slici je gun metal verzija!

Očisti

Opis

Kompletan popis dijelova:
Uređaj MESON AIO
Adapter za 18650 bateriju
2*wrap za 18650 bateriju
Usb – C kablić
Alatić za savijanje mesh pločica
3u1 alatić za zamjenu grijača
2x pamuk vezica
510 adapter za Boro tank
Rezervni tank
Rezervna gumica za tank
DL “vratašca”
Dual coil Boro baza
2x mesh pločica Kanthal 0,15Ω
2x mesh pločica SS316 0,15Ω
2x grijač fused clapton (28×2+38) 0,4Ω
Rezervne gumice i šerafići

Steam Crave Meson AIO je uređaj All-in-One (AIO) koji je kompatibilan s “Boro” tankovima i dolazi s vlastitim tankom koji je opremljen svim funkcijama koje biste mogli očekivati od premium uređaja. Uz to, Steam Crave je poznat po kvaliteti svojih proizvoda, što čini ovaj uređaj zanimljivim izborom za zahtjevnije korisnike.

Meson AIO koristi jednu bateriju, koja nije uključena u paket. Može se koristiti baterija veličine 21700, 20700 ili 18650 uz pomoć adaptera koji je uključen u paket. Najveća snaga uređaja iznosi 100 W. OLED zaslon veličine 0.69 inča, smješten na bazi uređaja, omogućuje korisniku pregledavanje svih bitnih podataka. Uz to, Meson AIO nudi korisniku nekoliko načina rada, uključujući promjenjivu snagu, promjenjivi napon, kontrolu temperature i bypass način rada.

Što se tiče tanka, Meson AIO bazira se na platformi “Boro”, što omogućuje kompatibilnost s drugim “Boro” uređajima. Kapacitet spremnika iznosi 5 ml, a puni se na bočnom ulazu.

Uključeni su Mesh baza i dual coil baza, mesh pločice, pamuk te dva grijača . Uz sve to, ovaj uređaj nudi jednostavno održavanje i jednostavno punjenje putem USB Type-C priključka.

Ukratko, Steam Crave Meson AIO je napredni mod s izvrsnim karakteristikama, posebno za iskusnije korisnike koji žele visoku kvalitetu i prilagodljivost uređaja. S Boro tankom koji nudi mogućnost izmjene grijača i kapaciteta od 5 ml, ovaj uređaj nudi izvrsno vape iskustvo.