Punjač XTAR VC2SL – 2x 18650/21700

Još 40.00  do besplatne dostave!

18.00 

USB LCD LI-ion/Ni – MH punjač

• USB Type-C priključak
• Kompatibilan s 3,6/3,7 V Li-ion i 1,2 V Ni-MH baterijama
• Podržava struju punjenja 1x2A, 2x1A, 2×0.5A
• Ispitivanje unutarnjeg otpora baterije

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Xtar VC2SL punjač je napredni punjač za Li-ion baterije koji nudi brzo i sigurno punjenje za vaše baterije. Ovaj punjač ima kapacitet punjenja od 0,5 A po kanalu i podržava širok raspon veličina baterija, uključujući popularne veličine kao što su 18650 i 21700.

Jedna od ključnih prednosti Xtar VC2SL punjača je njegova preciznost u mjerenju napona i struje tijekom punjenja. Ovaj punjač ima značajku “soft start”, koja postupno povećava struju punjenja kako bi se spriječilo oštećenje baterije zbog prekomjernog punjenja ili previsoke temperature. Osim toga, punjač ima i mogućnost prepoznavanja stanja baterije, što omogućuje prilagođavanje procesa punjenja kako bi se optimizirala brzina i trajnost baterije.

Xtar VC2SL punjač također ima ugrađene sigurnosne značajke koje ga čine pouzdanim i sigurnim za korištenje. Ove značajke uključuju zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od prekomjernog punjenja i zaštitu od obrnutog polariteta. Također ima i značajku automatskog prekida nakon završetka punjenja, što štiti baterije od prekomjernog punjenja i produžuje njihov vijek trajanja.

Jednostavnost korištenja također je jedna od prednosti Xtar VC2SL punjača. Na prednjoj strani punjača nalaze se dva zaslona koji prikazuju napredak punjenja svake baterije i njezin trenutni napon. Ovaj punjač također ima mogućnost mjerenja unutarnjeg otpora baterije, što vam omogućuje da provjerite stanje baterije i prilagodite postupak punjenja kako bi se baterija maksimalno iskoristila.

Njegova brza i sigurna punjenja, uz široku podršku za različite veličine baterija i ugrađene sigurnosne značajke, čine ga pouzdanim i kvalitetnim punjačem. S obzirom na njegovu jednostavnost korištenja i napredne značajke, Xtar VC2SL punjač je odličan izbor za svakoga tko traži pouzdan i kvalitetan punjač baterija.

Možda će vam se također svidjeti…