Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Hellbeast 2

33.00  (248.64 kn)

U kompletu dolazi:
HELLBEAST 2 Subohm tank
rezervni grijač 0,2Ω
rezervne gumice
rezervno staklo

Opis

Ovaj tank je bomba! Već na pogled vidite da je riječ o ozbiljnom komadu vape opreme, a to dokazuje i izvedbom. Hellbeast 2 subohm tank je  moćan i svestran tank koji predstavlja izvrsnu kombinaciju vrhunske izvedbe, inovativnog dizajna i praktičnih značajki.

Dizajn Hellbeast 2 tanka je izuzetno profinjen i moderno futuristički. Proizvođač Hellvape uložio je puno pažnje u detalje kako bi stvorio elegantan i atraktivan proizvod. Visokokvalitetni materijali pružaju osjećaj trajnosti i vrhunske izrade. Jednostavno korištenje je još jedna prednost ovog tanka. Sustav punjenja s vrha omogućuje vam brzo i lako nadopunjavanje e-tekućine, a posebno dizajniran mehanizam za promjenu grijača omogućuje vam da zamijenite grijač jednostavno i bez curenja tekućine.

Hellbeast 2 tank nudi i mogućnost podešavanja protoka zraka kako biste prilagodili vaše povlačenje. Bez obzira preferirate li restriktivno MTL (mouth-to-lung) povlačenje ili otvoreno DTL (direct-to-lung) povlačenje, ovaj tank će se prilagoditi vašim željama.

Performanse Hellbeast 2 tanka su zaista impresivne. Zahvaljujući naprednom sustavu protoka zraka i visokokvalitetnim grijačima, dobivate intenzivan okus i obilan oblak pare. 

Možda će vam se također svidjeti…