Hellvape Hellbeast 2

Još 40.00  do besplatne dostave!

33.00 

U kompletu dolazi:
HELLBEAST 2 Subohm tank
rezervni grijač 0,2Ω
rezervne gumice
rezervno staklo

Opis

Ovaj tank je bomba! Već na pogled vidite da je riječ o ozbiljnom komadu vape opreme, a to dokazuje i izvedbom. Hellbeast 2 subohm tank je  moćan i svestran tank koji predstavlja izvrsnu kombinaciju vrhunske izvedbe, inovativnog dizajna i praktičnih značajki.

Dizajn Hellbeast 2 tanka je izuzetno profinjen i moderno futuristički. Proizvođač Hellvape uložio je puno pažnje u detalje kako bi stvorio elegantan i atraktivan proizvod. Visokokvalitetni materijali pružaju osjećaj trajnosti i vrhunske izrade. Jednostavno korištenje je još jedna prednost ovog tanka. Sustav punjenja s vrha omogućuje vam brzo i lako nadopunjavanje e-tekućine, a posebno dizajniran mehanizam za promjenu grijača omogućuje vam da zamijenite grijač jednostavno i bez curenja tekućine.

Hellbeast 2 tank nudi i mogućnost podešavanja protoka zraka kako biste prilagodili vaše povlačenje, od potpuno otvorenog DL-a (direct lung) do nešto restriktivnijeg RDL-a, ovaj tank će se prilagoditi vašim željama.

Performanse Hellbeast 2 tanka su zaista impresivne. Zahvaljujući naprednom sustavu protoka zraka i visokokvalitetnim grijačima, dobivate intenzivan okus i obilan oblak pare. 

Možda će vam se također svidjeti…