Crystal Plus

Još 40.00  do besplatne dostave!

10.70 

Baterija Crystal plus

kapaciteta 400 mAh

 

Uz bateriju potrebno je naručiti Crystal Plus Pod po izboru.

 

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Jednokratne cigarete su prošlost, evo pametnog višekratnog pod sustava Crystal Plus!

Baterijski dio možete puniti s priloženim USB-C kabelom i trebate samo staviti Crystal Plus pod željenog okusa. Predhodno napunjeni pod je ekološki prihvatljiviji i jeftiniji od jednokratne ecigarete. Međutim, ne morate raditi nikakve kompromise u pogledu okusa, jer vam Crystal Plus nudi dobro poznato iskustvo odlične pare i fantastične arome. Još jedna prednost Crystal Plus sustava je činjenica da su podovi prozirni. To vam omogućuje očitavanje trenutne razine tekućine u bilo kojem trenutku kratkim odvajanjem uloška s nosača baterije. Zahvaljujući ovoj činjenici, možete izbjeći zagoreni okus ako povučete vape, a pod je već prazan.

Baterija Crystal Plus ima kapacitet od 400 mAh, s kojom možete pariti cijeli dan. A ako se baterija ikad isprazni, možete je jednostavno napuniti pomoću USB-C kabela.

 

Kapacitet baterije: 400mAh

Priključak za punjenje: USB-C

USB-C kabel uključen

Crystal Plus Pod nije uključen

Dimenzija: 17x17x88 mm (bez poda)

LED: efekt “svjetlucavog svjetla” pri povlačenju nastavka za usta

Magnetsko spajanje poda

 

Kako koristiti uređaj:

Uklonite ambalažu i pažljivo pročitajte upute za uporabu. Uređaj je već napunjen, tako da nije potrebno prethodno punjenje. U pakiranju ćete pronaći USB-C kabel. Otvorite pakiranje baterije Crystal Plus i Crystal Plus pod. Uklonite silikonsku zaštitu sa poda.Važno je pričekati najmanje 90 sekundi prije spajanja e-poda na uređaj. Za najbolje rezultate pričekajte 2 minute. Zahvaljujući magnetu, Pod se može lagano i sigurno spojiti na uređaj. Sada ste spremni za parenje!

Kada je vrijeme za promjenu Liquid Pod-a?

Vaš Crystal Plus Pod pružit će vam između 400-600 udisaja. Vrijeme je da promijenite e-pod kada primijetite smanjenje proizvodnje pare, pogoršanje okusa ili blago zagoreni okus.

 

 

Možda će vam se također svidjeti…