Još 40.00  do besplatne dostave!

Vaporesso XROS 3 mini

24.00 

Baterija 1000mAh (High density)
Tank 2ml
Punjač usb – C

 

Očisti

Opis

Jedan od najpopularnijih malih pod uređaja dobio je nasljednika! XROS 3 mini je kompaktan i moderno dizajniran uređaj koji će nesumnjivo opravdati velika očekivanja budući da je njegov prethodnik bio označen kao “best buy” od strane mnogih korisnika. Baterija od 1000 mAh ima oznaku “high density” što znači da će u kombinaciji sa kvalitetnim chipsetom u samom uređaju omogućiti dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Biti ćete iznenađeni njenim trajanjem! USB-C priključak pak garantira brzo punjenje kada god za to imate potrebu. 

Ono po čemu se XROS serija posebno ističe su odlično složeni podovi i grijači u njima, a sa novim XROS 3 mini uređajem cijela je priča dignuta na još višu razinu. Uz inovativnu tehnologiju koja je predstavljena sa ovim uređajem pripremite se na fantastičnu aromu i još veću dugotrajnost samih podova, odnosno grijača u njima. Novost u podovima zapremine 2ml je i tehnologija protiv curenja (SSS Leak Resistant Tech). 

Uz predivan i jednostavan dizajn konstrukcija uređaja je vrlo robustna i kvalitetna, što osigurava dugotrajnost i izdržljivost. Upravljanje uređajem je jednostavno i intuitivno, što ga čini pogodnim za nove korisnike.

Ukratko, XROS 3 mini je zaista odlična opcija za sve koji traže kvalitetan, pouzdan i kompaktan uređaj.

Možda će vam se također svidjeti…