Još 40.00  do besplatne dostave!

*START PAKET – VILTER*

27.50 

  • Komplet ecigareta VILTER
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Jedan od zahtjeva korisnika koji prelaze na ecigarete je da imaju što sličnije iskustvo onom koje imaju kod pušenja klasične cigarete. Okusom ćemo to dobiti duhanskim aromama (tekućinama), a uređaj VILTER ide i korak dalje. Naime posebnost VILTER ecigarete je u mekanom filteru čime vjerno dočarava klasično pušenje, naravno bez katrana, gorenja ili “zagrijavanja” duhana. Da ne bi bilo zabune, osim što filterom kopira osjećaj cigarete, VILTER je punokrvna ecigareta.  

 

VILTER ima tank od 2 ml u koji možete staviti etekućinu po izboru. Bilo koja tekućina za “klasične” ecigarete može se koristiti i u VILTER tanku, ali nije na odmet napomenuti da je ovaj uređaj namjenjen korisnicima koji žele što vjerniji osjećaj pušenja, pa je tako preporuka da se ipak fokusirate na duhanske okuse, a voćne i desertne probate u nekim drugim modelima ecigareta. 
Vrlo uzak protok zraka i već spomenuti filter, zaista pružaju najsličniji doživljaj klasičnom pušenju i stoga je ovaj uređaj svakako vrlo dobar odabir za početnike. 

 

VILTER je uređaj malih dimenzija, samim time i manje baterije od 450mAh, što znači nekih 4-5 sati aktivnog korištenja. Dobra je stvar što se puni klasičnim usb – C kabelom i potpuno je napunjen unutar sat vremena. Tank je zapremine 2ml, što je ekvivalent nekih cca 10-tak klasičnih cigareta. Uređaj je vrlo jednostavan za korištenje, pa tako nema zamjene grijača i žica i ostaloga, već se jednostavno mijenja cijeli tank nakon nekih cca 2 tjedna kada intenzitet pare i arome padne. 

 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje (uz bateriju i grijač). Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…