Još 40.00  do besplatne dostave!

*START PAKET – SCEPTRE 2*

36.00 

  • Komplet ecigareta SCEPTRE 2
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Jednostavan, kvalitetan, predivan, praktičan, dokazan… mogli bi dugo nabrajati komplimente na račun SCEPTRE 2 modela, ali krenimo redom. Riječ je o dugoočekivanom nasljedniku jednog od najprodavanijih modela iz Innokina. Karakteristike su ostale iste uz nekoliko poboljšanja u odnosu na original. Tako je sada otvor za regulaciju zraka smješten sa bočne strane tanka i dostupan je bez vađenja tanka iz uređaja. Osim toga, dizajn je također nešto izmijenjen, pa je tipka za podešavanje smještena sa prednje strane uređaja. Uređaj se aktivira automatski prilikom uvlačenja, a moguće je podesiti 2 načina rada (jači i slabiji). Sa prednje strane nalaze se diskretno smješteni LED indikatori koje ne primjećujete dok se uređaj ne koristi, a prilikom korištenja, ti indikatori vam pokazuju način rada i status baterije. Uz ovaj uređaj korisnici u prosjeku na tekućinu i grijače troše manje od jednog eura (€) dnevno.   

 

Uređaj koristi S COIL grijače kao i kod originala, ali je zamjena jednostavnija jer se ne vadi cijeli donji dio tanka, već samo grijač. SCPETRE grijači (S COIL) su se pokazali kao vrlo dobri za MTL stil parenja i imaju vjernu publiku širom svijeta. Zamjena grijača je jednostavna i dobro objašnjena u uputama, a uvijek možete zatražiti i dodatan savjet od nas na besplatni info telefon 0800 66 00 66. 

 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje. Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…