BP Mods LIGHTSABER

Još 40.00  do besplatne dostave!

Akcija!

75.00  69.00 

Podesiva snaga do 60W

Pod tank Lightsaber
+ grijač TMD 0.3Ω
+ rezervni grijač TMD 0.55Ω

Drip tip kratki

Drip tip dugi 

Tip C punjač

Očisti

Opis

Lightsaber je najnovije izdanje iz tvrtke BPMODS i riječ je o jedinstvenom pod modu. Dizajn je definitivno karta na koju igra Lightsaber. Dizajneri su se poigrali sa sjajnim metalom i drvetom te su stvorili mod koji osim što izvrsno izgleda, djeluje kompaktno i prirodno leži u ruci. 

Međutim dizajn je tu u funkciji naglašavanja snage i mogućnosti prilagodbe ovog moda, a mogućnosti su impresivne. Osim što se drvena presvlaka može mijenjati te time dodatno personalizirati ovaj mod, uz adapter 510 (prodaje se odvojeno) možete na njega staviti svoj omiljeni tank. U originalu dolazi sa magnetnim tankom (pod tankom) kapaciteta od 5ml koji ima elegantnu metalnu zaštitu koja dodatno osigurava mjesto na kojem se u njega toči tekućina te tako služi kao dodatna zaštita od curenja. Odlična ideja koja još bolje izgleda! 

Lightsaber koristi grijače TMD od 0.3Ω za DL način vejpanja ili 0,8Ω za MTL. Kompatibilan je i sa PNP Voopoo grijačima serija VM, TM i RBA. U Lightsaber setu dolazi i dodatni dugi i tanki usnik za intenzivnije okuse aroma, ali manje pare. U središtu Lightsabera nalazi se mali ekran koji prikazuje sve potrebne informacije za ugodno parenje. Dva gumba vam omogućuju odabir načina rada vapea (V,W ili Bypass), uz maksimalnu izlaznu snagu do 60W. 

Možda će vam se također svidjeti…