Innokin KROMA NOVA

Još 40.00  do besplatne dostave!

48.00 

1 x  automatska punjiva baterija (3000 mAh)
2 x PZP grijač (1.0MTL i 0.4DL)
(1 ugrađeni + 1 rezervni)
rezervni usnik
USB C punjač
 

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

KROMA NOVA, kao nasljednik najprodavanijeg pod-mod sistema KROMA Z, nudi nekoliko praktičnih novosti u kombinaciji sa provjereno dobrom recepturom na kojoj je Kroma Z i ostvarila iznimno veliku popularnost.
Jedna od glavnih prednosti je svakako veličina uređaja koji “skriva” fantastičnu bateriju od 3000mAh, dostatnu za čitav dan bezbrižnog parenja. Izgledom se ne razlikuje previše od prethodnika, ali u detaljima su svakako napravili kvalitetan i pozitivan pomak.
Glavna novost je u tanku, koji je sada daleko jednostavnije puniti tekućinom sa gornje strane, a sa njime dolazi i nova serija odličnih PZP grijača. Zamjena grijača je sada puno jednostavnija jer su izbacili onaj nespretni prsten koji je držao grijač u poziciji i odlučili se za jednostavniji “press-fit” sistem umetanja grijača, kakav koristi većina sličnih uređaja. Prikaz na zaslonu je “osvježen”, dok je navigacija kroz meni ostala ista, prepoznatljivo Innokinova. Novost je i maksimalna snaga, koja kod KROMA NOVA ide do 60W.
Ako je suditi po prethodniku, uz ovih nekoliko kvalitetnih noviteta, KROMA NOVA će sigurno biti jedan od top modela u nadolazeće vrijeme. Svakako preporučamo početnicima koji žele bezbrižan prelazak na ecigarete, ali i svim starim korisnicima Kroma Z modela.

Možda će vam se također svidjeti…