Z FORCE tank

Još 40.00  do besplatne dostave!

24.00 

U setu dolazi:
rezervno staklo
rezervne gumice
1x ZF grijač 0.2Ω (u tanku)
1x ZF grijač 0.3Ω (dodatno)

Očisti

Opis

Specifikacije
Donja regulacija protoka zraka
Gornje punjenje tekućinom
Kapacitet – veliki
Veličina – ɸ24mm
Konektor – 510
Usnik – 810
Grijač – ZF serija Innokin

Z FORCE, tank koji je Innokin lansirao paralelno sa svojim dugoočekivanim KROMA 217 uređajem. Z FORCE je logičan nasljednik tanka AJAX sa poboljšanim funkcijama. Dakle DL tank, prilagođen početnicima, vrlo jednostavan za korištenje, pruža fantastičnu aromu.
Tekućina se puni odozgo, jednostavnim pomicanje poklopca u stranu, sve jasno označeno i vrlo jednostavno. U utoru za punjenje ima silikonsku zaštitu od preljevanja.
Zgodan dodatak je mali “zasun” koji se spusti kada izvlačite grijač i time spriječava da tekućina iscuri, ali ipak preporučamo da grijač mjenjate kada je tank prazan.
Grijač je ono što nas najviše veseli kod ovog tanka, jer je Innokin ponovo napravio nešto novo. Dupli mesh! Jedan je smješten sa vanjske strane i laganije se zagrijava i time navlači tekućinu na vatu, a drugi je smješten normalno i on stvara svu paru. Ovim vanjskim meshom, tj. navlačenjem tekućine na vatu, dobiva se ravnomjernije natopljena vata, fantastičan okus i obilje pare. Ljubitelji DL stila parenja, svakako će uživati!

Možda će vam se također svidjeti…