Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn do besplatne dostave!

Yihi SX MINI

649.00 Kn

U setu dolazi
Uređaj SX MINI
USB-C kabel
Adapter za 18650 bateriju

Upute za korištenje
Garancija

Opis

Specifikacije
Baterija 18650/20700/21700 (kupuje se zasebno)
Snaga 5 do 100W
Konektor 510
Način rada VV, VW, TC…

SX MINI je definitivno napredniji uređaj za prave zaljubljenike u vape. Krenimo od izrade samog uređaja koja je zaista vrhunska. Legure aluminija i cinka, sve na svom mjestu, nema kliktanja ili zveckanja, te uređaj čak i sa adapterom za 18650 bateriju ne proizvodi nikakav zvuk. Sve je tip-top. Dizajn je vrlo dobar, uređaj lijepo leži u ruci. Prihvat je standardni 510, i bez problema prima sve tankove do 27mm širine bez virenja sa strane. Jedan od manjih uređaja koji mogu raditi na 21700 bateriju, što je također plus.
Prikaz na zaslonu jasan i sadrži sve bitne informacije uz poneku nebitnu.. Ova nebitna je npr. prikaz baterije i u postotku i u “power bar” crti, ali smještena je diskretno i daje osjećaj živosti zaslona jer se kreće kako se prazni baterija pa pogled na zaslon nikad nije isti. Od ostalih sitnica, prikazan je broj udisaja, koji možete podesiti na trenutni broj (od zadnjeg reseta) ili na “life” broj koji mjeri sve udisaje od početka korištenja uređaja. Od ostalih informacija, tu su trenutno podešena snaga/voltaža/temperatura (ovisno koji način rada koristite), otpor grijača, izlazni napon i struja. Na dnu je također prikaz krivulje zagrijavanja koju možete jednostavno postaviti na normal ili dodatno podesiti kako vam odgovara.
Uređaj se zaključava sa 3 brza pritiska, a ulazi u meni sa 5 brzih pritisaka, pa to može biti malo zbunjujuće, ali ulaz u meni može biti i pritiskom na joystick udesno 3 sekunde. Taj joystick radi lijepo, bez zapinjanja i vrlo dobro “odgovara” na svako tipkanje. U meniju se nalaze sve standardne postavke za uređaj ali i neke nestandardne kao npr. podešavanje sobne temperature. (to je korisno korisnicima TC načina rada i vjerujem da uređaju koristi u nekim internim kalkulacijama) Ukoliko uređaj želite ugasiti, potrebno je ući u meni i tamo odabrati “power off”.

Sve u svemu, vrlo dobar uređaj, na prvi pogled i dodir vrhunske izrade i kvalitetnih značajki. Svakako toplo preporučamo svima koji žele “ono nešto više” prilikom parenja.

Možda će vam se također svidjeti…