Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Voopoo Doric 60

26.00  (195.90 kn)

Baterija 2500mAh
Tank 4,5ml
Snaga 60W
3 načina rada

+rezervni grijač
+usb C punjač

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

Očisti

Opis

DORIC 60 je “stariji brat” iznimno popularnog DORIC 20. Ultimativni starter kit za sve one koji trebaju malo više od svojeg uređaja. Baterija od 2500mAh omogućuje puno dulje korištenje tijekom dana, a snaga od 60W daje savršenu ravnotežu između okusa i pare.

DORIC 60 također ima trobojni LED indikator napunjenosti baterije koji će vas uvijek držati u toku. Zelena = 70-100% napunjenosti, plava = 30-70% napunjenosti, a crvena = manje od 30% napunjenosti. Isto tako, s tri brza klika možete izabrati jedan od tri moda rada, ovisno o tome kakav grijač koristite.

Uređaj se pali i gasi s pet brzih pritisaka na glavni prekidač. Tank je kapaciteta 4,5ml, što će biti dovoljno za većinu korisnika, a kompatibilan je sa svim PNP grijačima. Ako volite više pare, preporučujemo da koristite grijače od 0.45Ω ili 0.6Ω, koji će pružiti izvrstan okus i obilnu količinu pare. Za one koji vole manje pare, 1.2Ω grijač će biti idealan za vaše potrebe, dok se 0,8Ω nudi kao zlatna sredina.

Uređaj ima moderan i atraktivan dizajn, s mat završnom obradom koja izgleda izuzetno elegantno. Ovo je definitivno uređaj koji će vam izgledati sjajno u rukama i koji će privući pažnju gdje god da ga nosite.

Ukratko, Voopoo DORIC 60 je uređaj koji je iznimno jednostavan za korištenje, ali pruža veliku snagu i kvalitetu. Odličan izbor za početnike i one koji žele više od svoje vape opreme. 

Možda će vam se također svidjeti…