Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn (39.82 €) do besplatne dostave!

Akcija!

SUPER – ENDURA T20S

370.00 Kn (49.11 €) 279.00 Kn (37.03 €)

  • ecigareta ENDURA T20S
  • rezervni grijač
  • rezervni usnik
  • punjač
  • garancija i upute
  • 120ml tekućine SHAKE po izboru
    (u napomenu upišite željeni okus)
Očisti

Opis

Pripremili smo posebnu ponudu sa najprodavanijim modelom ecigarete u 2020. godini.

ENDURA T20S je super set za prelazak na ecigarete. Odličan osjećaj pušenja i dovoljno snage da zadovolji pušače svih vrsta cigareta. Prosječna potrošnja sa ovim setom je od 150 do 200kn mjesečno! To uključuje grijač i dovoljno tekućine da uvijek možete bezbrižno pariti.

Za prosječne pušače oko kutiju dnevno, baterija u ovom uređaju traje cijeli dan, a puni se klasičnim micro usb punjačem u roku 3-4 sata. Baterija ima vijek trajanja oko 300 punjenja i pražnjenja, a iz iskustva znamo da traju i preko godinu dana! Kasnije možete kupiti samo bateriju, nema potrebe da uzimate cijeli novi set.

Grijač je “mozak” ecigarete, i u ovom uređaju traju i do 30 dana. Grijač u vrlo rijetkim slučajevima potpuno prestane raditi, on se jednostavno troši i s vremenom daje slabiju paru tj. aromu i u tom trenutku ga je preporučljivo zamjeniti. Kada ga mjenjate, ovisi o vama, ali već nakon 2-3 grijača bit će vam jasno kada je najbolje vrijeme za vas da ga zamjenite. Zamjena grijača je jednostavna i dobro objašnjena u uputama, a uvijek možete zatražiti i dodatan savjet od nas na besplatni info telefon 0800 66 00 66.

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje. Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina.

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set nudimo vrhunske domaće tekućine koje ćete zasigurno zavoljeti i u širokom izboru raznih okusa pronaći nešto za sebe!
Od duhanskih okusa preporučamo JEDANAEST ili ZVIZ, a ako više volite voćne arome svakako probajte CLICK ili ZIPA.

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…