Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

START PAKET – ZLIDE TUBE

54.00  (406.86 kn)

  • Komplet ecigareta ZLIDE TUBE
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Ovaj set ima sve i onda još malo više od toga. Prvenstveno jer ZLIDE TUBE uređaj nudi jaku i izdržljivu bateriju, veliki kapacitet atomizera te savršene performanse. Iako moćan, ZLIDE TUBE je pen style uređaj normalnih dimenzija i jednostavno se koristi.  

 

Baterija od 3000 mAh definitivno spada među njegove najveće prednosti jer garantira cijelodnevno, pa čak i višednevno korištenje. Uređaj je očišćen od nepotrebnih tipki i zaslona, automatski podešava snagu uređaja, tako da sve što trebate je upaliti uređaj i spremni ste za parenje.  

 

ZLIDE TUBE koristi Zlide Z grijače sa japanskim organskim pamukom i “mrežom” umjesto žice. Osim što su se dokazali kao prilično dugotrajni, pružaju i odličan osjećaj pušenja te obilje “dima”. Također, jednostavno punjenje tekućine s gornje strane čini ga izrazito jednostavnim za korištenje. Zamjena grijača je jednostavna i dobro objašnjena u uputama, a uvijek možete zatražiti i dodatan savjet od nas na besplatni info telefon 0800 66 00 66. 

 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje (uz bateriju i grijač). Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…