Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

START PAKET – KROMA Z

55.00  (414.40 kn)

  • Komplet ecigareta KROMA Z
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Pripremili smo posebnu ponudu sa najprodavanijim modelom ecigarete u prošloj godini.

KROMA Z je super set za prelazak ili povratak na ecigarete. Odličan osjećaj pušenja i dovoljno snage da zadovolji pušače svih vrsta cigareta. Prosječna potrošnja sa ovim setom je od 20 do 25€ mjesečno! To uključuje grijač i dovoljno tekućine da uvijek možete bezbrižno pariti.

Za prosječne pušače oko kutiju dnevno, baterija u ovom uređaju traje više od jedan dan, a puni se brzim usb C punjačem u roku 1-2 sata. Baterija ima vijek trajanja oko 300 punjenja i pražnjenja, a sa velikim kapacitetom i punjenjem svaka 2 dana, možete računati da će vam prije dosaditi model, nego se baterija istroši!

Grijač je “mozak” ecigarete, i u ovom uređaju traju i do 30 dana. Grijač u vrlo rijetkim slučajevima potpuno prestane raditi, on se jednostavno troši i s vremenom daje slabiju paru tj. aromu i u tom trenutku ga je preporučljivo zamjeniti. Kada ga mjenjate, ovisi o vama, ali već nakon 2-3 grijača bit će vam jasno kada je najbolje vrijeme za vas da ga zamjenite. Zamjena grijača je jednostavna i dobro objašnjena u uputama, a uvijek možete zatražiti i dodatan savjet od nas na besplatni info telefon 0800 66 00 66. Velika prednost ovog uređaja je što imate velik izbor grijača, od “jačeg” grijača otpora 0.3Ω koji daje obilje pare i fenomenalan okus preko “jačeg duhanskog” grijača otpora 0.48Ω koji je dugotrajan i pruža izvrstan osjećaj jačih cigareta do “slabijih duhanskih” grijača otpora 1.2Ω i 1.6Ω koji su idealni za početak jer su izdržljivi i dugotrajni, a pružaju vrlo dobar osjećaj pušenja.

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje. Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina.

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara.

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…