Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

START PAKET – GTX ONE

56.00  (421.93 kn)

  • Komplet ecigareta GTX ONE
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Miss popularnosti među početnim setovima – Vaporesso GTX ONE!  

 

Gotovo pa možemo reći da se ovaj komplet može svesti pod naziv Plug & Play jer u setu dobivate sve što trebate: uređaj, tank, rezervni grijač, ali i rezervno stakalce. Još samo morate odabrati tekućinu i spremni ste na ulazak u svijet bez dima cigareta. Uz ovaj uređaj, korisnici u prosjeku na tekućinu i grijače troše manje od jednog eura (€) dnevno.  

 

Kada bi gledali performanse ovog modela očekivali bi puno veće dimenzije, ali je proizvođač uspio u uređaj koji lijepo sjedne u ruku i džep, staviti veliku snagu uz praktično osmišljeno sučelje. Baterija od 2000 mAh zadovoljit će i nešto zahtjevnije korisnike i možete biti sigurni da će izdržati tijekom cijelog dana. Prihvat na uređaju je 510 pa ga možete koristiti i sa drugim tankovima.   

 

U setu uređaj dolazi sa GTX tankom koji koristi odlične GTX grijače koji garantiraju dobar okus i optimalnu količinu pare. 

 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje. Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…